Подходяща ли е газта за коли пълна инжекция с обиковена газова като моята ?
Blue Force Gas
- GT.
- Автомобил: audi 1.8 turbo
- Двигател:
Blue Force Gas
Колеги, някой зареждал ли е от Петрол ,,Blue Force Gas" и с какви впечетления е останал?
-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Re: Blue Force Gas
Веднъж заредих няколко литра понеже ми свърши газта. Газ като газ....не усещах колата да върви повече.
-
GT limited edition
- Автомобил:
- Двигател:
Всичко е за рекламата ..... ,само да спомена че опаковката продава
Сами си правете извода 

- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Аз също заредих щото бях на зор иначе си зареждам от Ромпетрол. Не усетих никаква разлика само рекламата дето и е голяма.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
- Vencitu
- Автомобил:
- Двигател:
аз преди година и нещо се реших да пробвам и да ви кажа честно по голям боклук от блу форс няма колата ми глъхнеше и повече от 100-120 абсурд.... 
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Аз друго немога да си обесня. ОМВ и Петрол купуват газ от ГАЗ ТРЕЙД. Петрол къде имат съоръжения да я подсилят тази газ
Май всичко е само реклама
- Blizzarder-VW
- Автомобил:
- Двигател:
Аз мога да кажа,че от страна на разход съм много доволен от газта на петрол. МОята е пълна инжекция и разлика не усещам при вървежа само дето разхода ми е по-добър спрямо ако зареда на шел или омв. Иначе за мен най-добрата газ е на Еко определено.
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Повече от година само такова зареждах.Бих казал МНООООООГО доволен..... Разлика има и тя е огромна в сревнение това което съм зареждал от ОМВ, Лукоил да не говорим за Еко или Шел .....но напоследък съм още по-доволен защото по стечение на обстоятелствата заредих на Ромпетрол....и бих казал че газта там е перфектна.
и от тогава зареждам само от там....и разбира се цената е по-добра 
П.С. Нямам нищо общо с изброените по горе фирми
и от тогава зареждам само от там....и разбира се цената е по-добра П.С. Нямам нищо общо с изброените по горе фирми
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги-газаджии твърдят, че от добавката в блу форса се раздували гумичките на газовите инжектори (това за колите с газов инжекцион) и после трябва прекалибриране на инжекторите...
- tihony_audio
- Автомобил:
- Двигател:
Blue Force - газ като газ, зареждал съм няколко пъти, но разлика не съм усетил.
- st_007
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте, колеги. Аз от 2 години карам с тази газ и съм много доволен. Колата ми е Jetta II (EZ-двигател). Пробвал съм да зареждам и от други газстанции. Разликата е следната:
1. Колата ми едвам вдига повече от 140 км в час на магистралата - по-бавно набира. С газта на Петрол набирам по-бързо и ако не отнема газта удрям и 180 (само веднъж се престраших да пробвам).
2. Понеже често пътувам из Родопите, при изкачване на стръмни склонове колата ми се държи много по-добре с газта на Петрол, отколко всички останали.
3. Чувал съм от колеги, че тази газ прецаквала инжекционите.
1. Колата ми едвам вдига повече от 140 км в час на магистралата - по-бавно набира. С газта на Петрол набирам по-бързо и ако не отнема газта удрям и 180 (само веднъж се престраших да пробвам).
2. Понеже често пътувам из Родопите, при изкачване на стръмни склонове колата ми се държи много по-добре с газта на Петрол, отколко всички останали.
3. Чувал съм от колеги, че тази газ прецаквала инжекционите.
Е аз да кажа и моито мнение. Карам 1,4 на голф като сипя другаде просто умира повече от 140 не може , то при малките моторчета се намира разлика то на двулитров няма , там под капака кончета колкото си искаш.Другото което съм забелязал че като отвия пропката на испаритела няма никакви мизерии та изтичат .Не знам това дали е добре или зле.
Върни се в “Автогазови уредби”