Колеги колата ми е Golf 3 1.8 75 к.с. 93 година. АГУ е взета 2-ра ръка (ловато). Монтирана е още от месец май, но майсторът монтирал системата не се оказа много кадърен(след монтирането при него се наложи да отида при друг майстор, за да оправи пълненето на газ - пълнеше се много бавно. Защото предния майстор монтирал зарядното на обратно [там дето е сачмата]. Също така изпускаше газ от вентила в/у газовата бутилка, той каза че е капсулован и че трябва да се смени направо поплавъка. Отидох при другия майстор, той каза че няма проблеми, че трябва само да се сменят уплътненията, и няма нужда от смяна на поплавък. Така и стана де, тези проблеми са решени.
Сега вече при запалване се налага да помпя газта много здраво, за да обърна на газ, иначе гасне на бензин. Също така понякога при работещ двигател, на свободна оборотите остават високи, но това се случва по рядко, и си мисля че е от регулировката.
Въпроса ми е, това ли е емулатора, от който се нуждая, защото моят некадърен майстор беше казал, че този не става: