Здравейте, колеги! Случайно да сте чували някакви отзиви за варненския дистрибутор на LandiRenzo? Потърсих из форума, не само във vw, но не можах да намеря нищо конкретно.
Имам намерение да си слагам газово, автомобилът е Голф 4, 1.6 8в, разбира се ще е инжекцион.
Дилемата ми основно е между BRC и ЛандиРенцо, за BRC съобщиха цена от 1450 лв, а Ланди 1150лв(това във Варна). Обадих се и в София да попитам, там предложиха два варианта, от които 1200лв ЛандиРенцо Омегаз или нещо такова и 1100лв(ЛандиРенцо Б.. не го разбрах точно, но казаха, че било все едно българско, не разбрах много какво има предвид под това също.)
отзиви за LandiRenzo - Варна?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: отзиви за LandiRenzo - Варна?
grool написа:Здравейте, колеги! Случайно да сте чували някакви отзиви за варненския дистрибутор на LandiRenzo? Потърсих из форума, не само във vw, но не можах да намеря нищо конкретно.
Имам намерение да си слагам газово, автомобилът е Голф 4, 1.6 8в, разбира се ще е инжекцион.
Дилемата ми основно е между BRC и ЛандиРенцо, за BRC съобщиха цена от 1450 лв, а Ланди 1150лв(това във Варна). Обадих се и в София да попитам, там предложиха два варианта, от които 1200лв ЛандиРенцо Омегаз или нещо такова и 1100лв(ЛандиРенцо Б.. не го разбрах точно, но казаха, че било все едно българско, не разбрах много какво има предвид под това също.)
С този дистрибутор работим вече 15год.Работят изключително и с марките Ланди и Ландиренцо и добре познават софта и харда.Сега сервиза им е неугледен но работят за нов модерен.Избора е твой!Марките на Ланди и БРЦ са възможно най добрия избор за теб.Цените започват от 1100 и има няколко модела в зависимост от екстрите и модела могат да минат и над 1600лв.В системите освен бутилките нищо друго няма българско.Нещо не си разбрал правилно.Лек ден и успех в избора!
- garvan06
- Автомобил:
- Двигател:
Майстори от най-високо ниво.
LANDI LSI е също вариант който е на малко по добра цена от Renzo-то но не и по качество. Аз съм с такова от около 2 години и 35000км. нямам грижи.
Недей да се двуомиш те са твойте хора.
LANDI LSI е също вариант който е на малко по добра цена от Renzo-то но не и по качество. Аз съм с такова от около 2 години и 35000км. нямам грижи.
Недей да се двуомиш те са твойте хора.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Сервиза на ЛР е в дясно преди бивш "Нов хлебозавод"Търси Слави.
Вносител на ЛР е "Таньо Видев 62 "ЕООД гр.Ямбол
Вносител на ЛР е "Таньо Видев 62 "ЕООД гр.Ямбол
Каква точно е разликата между Ланди и ЛандиРенцо? Аз си мислих, че са една и съща марка, просто хората за по-кратко го наричат Ланди... Две коренно различни фирми ли са? Или Ланди просто е по-нисък клас на ЛандиРенцо? Кое е оптималния избор за мен от ЛандиРенцо?
И защо такава голяма разлика между BRC и ЛандиРенцо? Бях потресен и все още съм.
И защо такава голяма разлика между BRC и ЛандиРенцо? Бях потресен и все още съм.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ланди или Ланди Хартог- холандски( едни от най-калпавите обикновени газови, които съм виждал, за ГИ - не знам
- и Ланди Ренцо - италиански - доста добри!

Върни се в “Автогазови уредби”