Сервиз на АГУ в гр.Пловдив?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
SobieskIm
Автомобил:
Двигател:

Сервиз на АГУ в гр.Пловдив?

Мнениеот SobieskIm » Пон 04 юни 2012 8:19

Здравейте,
знам че има раздел за сервизите, но не успях да намеря такъв за газови, затова реших в този раздел да я пусна.Газовата е Ловато слагана при Таньо до хаджията груев, но след доста години каране предимно на газ дойде време за преглед на изпарител, смяна на филтър и мембрани, преглед на копчето(кабелите)... Дали да отида отново при Таньо, чувал съм че при новия корпус на ПУ на Пазардишко шосе взимат доста дебело...Къде бихте ми препоръчали добър сервиз на сравнително добри цени :) Благодаря! :beer :beer

gadniqt
Автомобил: Golf 3
Двигател: 1.6 ABU

Re: Сервиз на АГУ в гр.Пловдив?

Мнениеот gadniqt » Пон 04 юни 2012 15:19

Здрасти,аз мога да ти препоръчам майстора, където ми поддържа моята АГУ. И аз съм с Ловато,наскоро сменях мембраните и ми взе 45лв с работата. Майстора се намира до парка на ОУ " Димитър Талев",улицата не е знам, но се намира точно до един от ъглите на парка,пресечка на ул."Силиврия" се пада.

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Re: Сервиз на АГУ в гр.Пловдив?

Мнениеот predat0r » Пет 09 ное 2012 22:43

И аз днеска бях до газаджия да ми сменя мембраните след 52000км откакто е в мен колата.. Преди това колко е карана незнам... Поради причината изпарителя изпускаше от няколко места газ и доста миришеше на газ... Взеха ми 45лв за мембраните и смяната + газанализатор... Това е в Асеновград... Ако някой му се налага да пише да му дам координати :deal

Върни се в “Автогазови уредби”