Проблем с ГИ на Голф 3 АБФ
- sharik
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABF 1994
Проблем с ГИ на Голф 3 АБФ
Здравейте от известно време имам проблем с ГИ на голфа. Системата ми е Bigas монтирана на голф 3 абф. Та проблема ми е че обръща постоянно на бензин все едно няма газ а е пълна догоре и това го прави само на загрял двигател. Ако някой може да даде съвет как да отстраня този проблем ще съм благодарен защото е много досадно да си дежурен на копчето постоянно
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Проблем с ГИ на Голф 3 АБФ
Аз залагам, че трябва да отидеш за проверка налягането.
Има такова понятие "слягане" на изпарителя което води до спад на това налягане. Също и филтъра преди инжекторите, 20к. км му е свръх период.
Сега вече чарколяците които могат да се бъзикат са тези, грубо:
Техните стойности се виждат "на живо" в диагностична програма за твоя сетъп.
Има такова понятие "слягане" на изпарителя което води до спад на това налягане. Също и филтъра преди инжекторите, 20к. км му е свръх период.
Сега вече чарколяците които могат да се бъзикат са тези, грубо:
Техните стойности се виждат "на живо" в диагностична програма за твоя сетъп.

Най-вероятно датчика за налягането не работи коректно и отчита спад в налягането, а от там вече идва и прехвърлянето на бензин.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега карам 2Е и имах същия проблем.Ако ГИ ти е в гаранция още отиди там кадето са ти го слагали и те ще ти сменят датчика на вакума.Пак казвам имах същия проблем.Сутрин работеше на газ.Когато загрее и и дам повече газ обръщаше
успех

- niki1_j
- Автомобил: Golf MK IV
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Може просто налягането му да е станло ниско. Не е задължително датчика да е думнал. При всички случаи ще трябва намеса с лаптоп 

- sharik
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABF 1994
Този проблем го имах и лятото и като го закачихме не засича мапа ако някой знае от къде мога да си го купя ще съм благодарен