Днеска настройвах колата на газ . Настроих я перфектно - сега върви като на бензин , даже 2 пъти се случва да поглеждам към копчето да не съм на бензин

обаче имам един леко дразнещ проблем . Всичко е ок ама на 4та и 5та скорост към 2000об./мин и после от 3000 до 4000об./мин има едни придърпване супер дразнещо . На 1ва,2ра и 3та скорост не го прави . На по ламбда съм я настройл във всички режими да коригира от -2% до +2% . Като цяло съм доволен много ама тоя проблем требва да го реша . Програмата съм я разучил кое,как и защо само не разбрах червената дебела линия каква роля играе - ако някой може да ми каже
http://www.tamona.lt/products/img/TamonaGAS_en.jpg Моите бензинови точки на газ се припокриват с точките на бензин идеално , само ,че под червената линия и затова искам да разбера тя за какво е .
Все пак оправих колата . Сега с 27 литра газ минавам 240км градско на климатик ,а извънградско 350 км . Разхода е като на бензин , ускорението е добро и всички точки се припокриват . Не е като преди 9/100 градско , извънградско,при 100км/ч и при 160км/ч