търся газаджия за каргаз / бардолини - добрич
търся газаджия за каргаз / бардолини - добрич
мотора е 1.8т , колата е а4 на предно - ръчка колата ми е технически изрядна . разход на газ 20-22 градско , 14-16 извънградско . разход на бензин 11-12 в града , 7-8 извънградско. сменени консумативи преди 500-600км , сменен въздушен филтър с нов МАН и маслото е 5/40 от колегата АСЕ . ако може да ме насочите към коректен газаджия в добрич или варна , с изключение на еврогаз3000-варна (на околовръстното) , който да ми настрои системата с цел понижаване на разхода. приемам също и съвети и помощ от колега с кабел и софтуер на каргаз, който може да помогне срещу заплащане и черпане, целя само и единствено нисък разход , понеже колата ще се кара от жена ми , а тя гонки няма да прави . благодаря предварително
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
Re: търся газаджия за каргаз / бардолини - добрич
Здрасти колега, до Добрич има едно село Стефан Караджа (посога Ген. Тошево - Кардам) там има сервиз за газови уредби, момчетата работят много добре, аз лично съм доволен от газовото което ми монтираха на моята кола. В момента немога да ти дам номер, но ще питам утре ще пиша.
едит: намерих темата за сервиза даже viewtopic.php?f=13&t=145581
едит: намерих темата за сервиза даже viewtopic.php?f=13&t=145581

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мога да ти пратя кабел за връзка с компютър и карта, която да си качиш. Също ще ти съдействам по телефона за финната донастройка.
0883450545 - Мартин
0883450545 - Мартин
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
ако не е спешно аз на 15 и 16 декември съм в Русе, и евентуално мога да взема кабела в едната посока
Върни се в “Автогазови уредби”