Проблем с Изпарителя за газста пасат Б3
- delinquente
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с Изпарителя за газста пасат Б3
След като ми смениха антифриза, се получи проблема и когато карам колата на газ, изпарителя замръзва, обезвъздушавах я няколко пъти и същата работа, ходих при няколко майстора който бяха на различно мнение
дори единия ми каза че водната помпа ми е развалена, а колата не дава признаци за това. Колеги посъветвайте ме какво да правя и къде мога да отида при някой от форумните майстори?

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Проблем с Изпарителя за газста пасат Б3
Нужно ли е да пускаш 1000 теми за един и същ проблем? Проблемът не е в изпарителя, а в охладителната ти система - не те знам как си я обезвъздушил, но явно не си го направил много добре, щом продължава да ти замръзва.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
@дори единия ми каза че водната помпа ми е развалена, а колата не дава признаци за това.
То остана и в това студено време да прегрява колата. Виж си нивото на тчноста в казана,Изпарителя ти да не е на високо и там да остава въздух. Изпарителя трябва да е потопен. Водната ти помпа , ако е с пластмасова перка - нацепва се и превърта .Ако не си я сменял 3-4г - какво чакаш .Една помпа е около 34 лв.
То и София малък град - как да те посъветва човек при кого да отидеш .Виж форумните майстори и си избери най-близкия до теб
И накрая на всичко темата ти не е за тука - има раздел газови.
То остана и в това студено време да прегрява колата. Виж си нивото на тчноста в казана,Изпарителя ти да не е на високо и там да остава въздух. Изпарителя трябва да е потопен. Водната ти помпа , ако е с пластмасова перка - нацепва се и превърта .Ако не си я сменял 3-4г - какво чакаш .Една помпа е около 34 лв.
То и София малък град - как да те посъветва човек при кого да отидеш .Виж форумните майстори и си избери най-близкия до теб
И накрая на всичко темата ти не е за тука - има раздел газови.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
kris11 написа:И накрая на всичко темата ти не е за тука - има раздел газови.
Не 'на края', а съвсем 'в началото', даже!
Върни се в “Автогазови уредби”