Газов Инжекцион Поло 1,4

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
NevenPoloto
Автомобил:
Двигател:

Газов Инжекцион Поло 1,4

Мнениеот NevenPoloto » Пет 07 дек 2012 9:58

Преди 2 месеца си направих един подарък купих си едно Поло 1.4 и съм много доволен.Досега фолксваген не бях имал.Искам да ви попитам защото съм решил твърдо да слагам газова уредба, на гости имах едно приятелче насочи ме към Ланди Ренцо каза че били мерцедесите на газовите, може ли да ми дадете съвет или мнения[*]

kotko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Газов Инжекцион Поло 1,4

Мнениеот kotko » Пет 14 дек 2012 12:18

Незнам човече ланди-манди , аз имам Поло 1.4 98г.APQ мотор , сложих му най-евтиния ГИ който стува 750лв. и го взех на изплащане(та разликата в бензина да си ми го изплаща де) супер много съм доволен колата се държи прекрасно върви си както на бензин и извънградско ми даде 6-6.5/100км градско ми дава 8-9/100 .Сложих я на горубляне (ако има за тебе някакво значение всепак).
Та така , сигурно има разлика м/у по скъпите и маркови ,ама като ми върши перфектна работа не виждам смисъл да се набутва човек с табелкаджийство.

tobies
Автомобил: Polo 6N
Двигател: 1.4 1999

Re: Газов Инжекцион Поло 1,4

Мнениеот tobies » Пет 08 фев 2013 17:47

Колега сложи ли си ГИ на колата, и аз си купих такова поло и ме интересува дали си доволен?

Върни се в “Автогазови уредби”