Здр колеги преди ми се наложи да отида на майстор във Варна за да ми смени копчето на газовата АГУ, и със смяната ми смениха и инсталацията на газовата и ми махнаха един елемент от газовата понеже ми е бил сменен клапана на газта с турски и т.н. от тогава на сам ми се вдигна разхода, искам да попитам първо какво е това заслужава ли си да ми го сложат отново и ще има ли ефект и др което е някой може ли да ми каже как да проверя дали работи има лампичка но нз къде да пусна ток на снимките ще видите всичко ..
търсих в нета но не го открих ако някой може да даде някаква информация ще съм благодарен
това е ламбда симулатор и ако работи е хубаво да го имаш иначе компа почва да се шашка от това че караш на газ ,ако колата ти е по старичка и е моноинжекция не е проблем но ако е пълна инжекция е хубаво да има такава залъгалка на сондата
Това като го гледам на какво прилича сигурно не работи. Аз на АЕК-то съм с обикновенна газова и нямам никакви емулатори и щуротии. Колата си работи и на газ и на бензин идеално