VW GOLF FSI 2005 LPG?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
ALFONS MALFONS
Автомобил:
Двигател:

VW GOLF FSI 2005 LPG?

Мнениеот ALFONS MALFONS » Пет 23 ное 2012 10:05

Здравейте колеги,пресен съм във форумът и ще бързам да наваксам.Минал съм през доста Vw-ta(passat b3,golf 3 и на жена ми колата е поло),като последното попълнение е Голф5 2005г. 115кс.FSI е мотора и доколкото виждам започва с буквите BAG......Голфът го имам от 2008 година и досега яд не съм видял с него,колата е що годе нова и съм доволен,обаче ми предстой една голяма суетня-мисля да слагам газово!!!!!Първо ще се радвам ако ме засипете с отговори дали да си слагам въобще щото малко ме е страх(нова кола,компютри....)а от друга страна предните ми коли винаги с газови съм ги карал.И от тук идва проблема,карал съм коли с газови ама никога не са ми монтирали(купувал съм ги все с монтирани),затова тъся съвет от вас за марки,майстори и на кои да се доверя?Стария ми Пасат беше с BRC ама колата ли газовото ли беше на много километри и имах ядове(малки),голфа 3-ката беще с Landi,голфът беше железен ама как така изгни и го махнах че стана много зле.Парите за това газово няма да са проблем и искам най-доброто.Всяко мнение ще бъде високо ценено!!!!!!
P.S.
Моята кола има ли OBD букса?
С Уважение:
Георги Димитров Иванов

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Re: VW GOLF FSI 2005 LPG?

Мнениеот bobocamaro » Пет 23 ное 2012 13:31

Добър ден, приятно ми е.
ALFONS MALFONS написа:Парите за това газово няма да са проблем и искам най-доброто.

Добре, BRC e разкошна фирма.
4 цилиндров VAG FSI - Sequent Direct injection BRC инжектори - 2350 лв
:beer

ALFONS MALFONS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ALFONS MALFONS » Сря 12 дек 2012 22:18

Колега БРЦ казваш?Мисля че е добра марка,предната ми кола пасат б3 беше с такава,но мисля че търся нещо друго.Притеснявам се че FSI технология е нова материя за фирмите произведащи газови инжекциони.Разбрах че в София Ланди Ренцо са представяли ГИ за диреткно впръскване.Имате те ли инфо за какво става дума и за какви пари става въпрос?Не искам да рискувам така или иначе съм се оръсил за колата не желая да и разваля вървежа.
Благодаря предварително!

landir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landir » Сря 12 дек 2012 23:10

Кода на мотора е необходим както каква бутилка и място на зареждането за да бъдем по точни в цената.За ФСИ трябва да сте наясно че автомобила харчи и бензин за да се предотврати скапване на бензиновите дюзи.При избора на Ги от този тип е добре да се знае какъв разход на бензин ще ви даде вашия автомобил!!!Това е много важно защото има системи които консумират дори и над 40% бензин.Лека вечер и успех в избора!

Върни се в “Автогазови уредби”