Bora 2.3 V5 150 ps. помощ за избор на ГИ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Bora 2.3 V5 150 ps. помощ за избор на ГИ
Здравейте на всички ! Наскоро си купих Bora 2.3 V5 150 ps искам да й поставя ГИ; бихте ли ми препоръчали сервиз в София, където биха се справили добре със задачата ? Благодаря ви.
- eurogas
- Автомобил: Jeep
- Двигател: 4.7 V8
- Контакти:
Re: Bora 2.3 V5 150 ps. помощ за избор на ГИ
Има доста добри сервизи в София, важно е да са правили такъв мотор и да разглобят всички части на всмукателния колектор, само така може да се стигне до бензиновите дюзи и да се подаде на правилно място газта, иначе като настройки няма нищо сложно при този двигател, предизвикателството е в този тесен кош да се направи монтажа, и да не пречи газта на обслужването му. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
rumen19_62 написа:Здравейте на всички ! Наскоро си купих Bora 2.3 V5 150 ps искам да й поставя ГИ; бихте ли ми препоръчали сервиз в София, където биха се справили добре със задачата ? Благодаря ви.
какво бихте казали засервииз софгаз
- tehniiik
- Автомобил:
- Двигател:
Колега аз съм със същия мотор и мога да ти кажа ,че търпи спокойно газ изобщо не е претенциозен.
Наистина е филм да се разглоби колектора на мен ми отне два дена защото обмислях вариантите за качествен монтаж.
Трябва да се разглоби цялата предница.Много е важно после при събирането на колектора да се прегледат О пръстените и по възможност да се сменят с нови за да нямаш после ядове с херметизацията.
Наистина е филм да се разглоби колектора на мен ми отне два дена защото обмислях вариантите за качествен монтаж.
Трябва да се разглоби цялата предница.Много е важно после при събирането на колектора да се прегледат О пръстените и по възможност да се сменят с нови за да нямаш после ядове с херметизацията.

- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Даже според мен е задължително, а не наложилтено да се сменят О пръстентие. На мен ми взеха 200лв. само за разглабяне и после сглобяване, иначе за ГИ дадох 1600лв + 200лв, общо ми излезе 1800лв. ГИ, при теб сигурно ще е малко по - евтино, защото аз съм с V6 мотор 

-
- Автомобил:
- Двигател:
zografski написа:Даже според мен е задължително, а не наложилтено да се сменят О пръстентие. На мен ми взеха 200лв. само за разглабяне и после сглобяване, иначе за ГИ дадох 1600лв + 200лв, общо ми излезе 1800лв. ГИ, при теб сигурно ще е малко по - евтино, защото аз съм с V6 мотор
Няма да му излезе по-евтино от шестак, защото е с 5 цилиндъра а ГИ за 5 цилиндрови автомобили няма

- eurogas
- Контакти:
Влади, странно защо постоянно фалират сервизи за газ, имам много примери за колеги които се отказват завинаги, няма логиока ако наистина се печели толкова много, пък и не познавам някой богат газаджия, а мога да кажа че се познавам с всички. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
eurogas написа:Влади, странно защо постоянно фалират сервизи за газ, имам много примери за колеги които се отказват завинаги, няма логиока ако наистина се печели толкова много, пък и не познавам някой богат газаджия, а мога да кажа че се познавам с всички.
Жорка, аз не казвам, че се става милионер, но имам наблюдения на какви цени се взимат китовете и общо всички компоненти и колко излиза уредбата без труда, а всички знаем колко струва след това! Това искам да кажа, не твърдя нищо, в което не съм се убедил лично

- eurogas
- Контакти:
ОК Влади, Весели празници !!! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Весели празници и на теб 

Върни се в “Автогазови уредби”