Не съм сигурен дали е пускано като инфо, но ще си позволя да го направя като отделна тема.
Да споделя малко полезен опит - почти всички, които сме "газирани", берем ядове когато трябва да минем на бензин - колата не държи обороти, гасне, не тегли - абе въобще - "мърляви" се.
Най-често препоръката е - "откачи акумулатора за няколко минути, запали после както е студена на бензин, остави я да загрее и се оправя!"
Ваското1 ми препоръча и друг начин - "качи я на магистралата, мини на бенз и карай със 120-130 5-10 мин. и ще се оправи"
И двата метода работят, ама не винаги ни се занимава да дигаме капака или имаме необходимото време, после трябва да настройваме часовника и музиката след ресета или пък да дирим магистрала или хубав път да "изпържим" любимият "катраник" та да се осъзнае.
Както всички знаем - "мързела е двигател на прогреса" - та така стана и при мен - семейството "търкаля" Пасат 3 ABS и Голф3 автоматик - ADZ. И двете са 1.8, моноинжекция, "газирани" (то тези двигатели е грях да не се газират)
Та и двете след доволно каране на газ почват с вечните истории с набиване на грешки.
И ако за мен не е проблем да откача аку-то на Пасата и да ресетна, то за милата ми благоверна половинка да дигне капака на Голфа си е дърта кошия. Всеки семеен колега знае какво е съпруга в кола.....(апропо, ако видите из София сив металик Г3 със стикер под номера "ДА, ЖЕНА СЪМ!" - това е моята любима половинка - не и се нервете много

Та на темата:
Открих че учудващо лесно може да се изчистят досадните грешки като следвате следните прости стъпки:
1. Колата е нормално загрята.
2. Минавате на бензин. Естествено - мотора прави магарии - поиграйте си с педала на газта да го задържите да не изгасне
3. С малко търпение "компира" ще ви послуша и тогава задръжте двигателя на около 2 500 об/мин за около 40 секунди. Първоначално оборотите ще почнат да играят, но задръжте търпеливо - ще усетите как компа ще си "дойде" и ще почне да действа разумно.
4. Плавно отпуснете газта и се убедете че държи празен ход стабилно.
5. Пак плавно дигнете оборотите до 2 500 об/мин. Задръжте за около 30 секунди и с учудване ще откриете че компа вече не е "откачил"
Ами това е - компа си е "дошъл" и вече няма ядове на бензин.
Пробвано на ABS и ADZ
Споделете дали работи и при вас!