Здравейте , не съм посещавал форума от доста време . Притежавам Пасат 2.0 Е 1992г , с монтирана уредба AG centum / газов инжекцион / . Карам на бензин до миналата седмица , намирам на 2 лв , а и на газ ми дава 13-15 л на 100 км , ненормален разход . Затова на бензин ми е по евтино . НО , протече гарнитурата на главата и я свалих за шлайф и пасване на клапъните . И какво да видя , газаджията / човека /който е монтирал моята си е оставил ръцете там . Извинявам се ако съм обидил някой . Но такова монтиране няма да го направи и хванат човек от улицата . Дупките в колектора са направени под ъгъл удобен на дрелката и "майстора" . Всичките са срещу засмукването на двигателя .
И така , новите ще ги направя най-близо до присъединителната част на колектора и главата . Ъгълът ще е поне 45 градуса , шината с електромагнитите ще е максимално близо до дюзите .
Въпросът ми е , колко трябва да е диаметъра /вътрешния/ на тези дюзи които се навиват в колектора ? Имали някакво значение какви са електромагнитите на газовата шина за разпределение по цилиндрите ?
Питам защото вече се съмнявам във всичко , което е монтирано при мен .
Някой знае ли от къде мога да си сваля софт за настройка на работата на газовия инжекцион ?
Благодаря на всеки отзовал се предварително !
ГАЗ уредба AG centum
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Re: ГАЗ уредба AG centum
Къде ти го слагаха инжекциона 
Иначе пиши ми на лично с някви координати твои да ти пратя софта :) Откъде имаш кабел ,че и аз си търся за моята...? Зенит или Компакт ти е инжекциона?

Иначе пиши ми на лично с някви координати твои да ти пратя софта :) Откъде имаш кабел ,че и аз си търся за моята...? Зенит или Компакт ти е инжекциона?
Върни се в “Автогазови уредби”