Нормален ли ми е разхода на газ Голф 2 1.6
- IvanCHyZz
- Автомобил: Audi A4 1.9 TDI
- Двигател: AHU
Нормален ли ми е разхода на газ Голф 2 1.6
Колеги нормален ли е разхода ми на газ 17 на 100 при положение че я паля сутрин изминавам 1 км след 8 часа пак я паля изминавам 1 км обртно 10 мин след това паля изминавам пак 1 км и след 3-4 часа пак 1км и на следващия ден пак така и най-много 1 в седмицата изминавам 8 км ...кажете ми нормално ли е или да търся решение цяла зима я палех на бензин и ми беше 10 разхода но я и карах на по дълги разстояния помогнете моля защото утре имам патуване и трябва да знам как да се готвя с горивата Много благодаря преварително и извинявайте ако има нещо :)
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Re: Нормален ли ми е разхода на газ Голф 2 1.6
IvanCHyZz написа:Колеги нормален ли е разхода ми на газ 17 на 100 при положение че я паля сутрин изминавам 1 км след 8 часа пак я паля изминавам 1 км обртно 10 мин след това паля изминавам пак 1 км и след 3-4 часа пак 1км и на следващия ден пак така и най-много 1 в седмицата изминавам 8 км ...кажете ми нормално ли е или да търся решение цяла зима я палех на бензин и ми беше 10 разхода но я и карах на по дълги разстояния помогнете моля защото утре имам патуване и трябва да знам как да се готвя с горивата Много благодаря преварително и извинявайте ако има нещо :)
за един километър пак много добър разход ти дава..колата работи винаги студена,изпарява се много газ..нормално
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Аз също съм на мнение, че е нормален тоя разход. Та ти я караш САМО студена. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Абсолютно! Нормален и даже добър! За този километър, по добре пеш или с градски транспорт, въпреки че аз за 2-3 км пак с колата и разхода е 12-14!
- IvanCHyZz
- Автомобил: Audi A4 1.9 TDI
- Двигател: AHU
Много Благодаря днес ще я засека на дълго и ще правя изводите :)
Върни се в “Автогазови уредби”