Поло 4 - 9n какъв г. инжекцион
-
- Автомобил: WV Polo-9n
- Двигател: BBZ-2003g.
Поло 4 - 9n какъв г. инжекцион
Здравейте. купих фВ поло 1.4 16в 101кс.2003г. Дайте ако може съвет за добър модел газов инжекцион. Монтаж в Бургас. Нямам желание да влизам във "филми" с някои смесени модели. Демек като ще давам 1000-1400 лв.да си заслужава.
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
Re: Поло 4 - 9n какъв г. инжекцион
на пасат някога сложих Ловато, 2 години и малко го карах проблеми нямах, на 20К смених 2 филтъра и това е
Евтината възможност е Фобос, но човека който ми монтира моя не ми го препоръчва, а и чувам лоши отзиви за него
Евтината възможност е Фобос, но човека който ми монтира моя не ми го препоръчва, а и чувам лоши отзиви за него
- eurogas
- Автомобил: Jeep
- Двигател: 4.7 V8
- Контакти:
Няма как да "чуваш" лоши отзиви за Фобос, тя е една отлична система ако се монтира и настрой грамотно, единствения проблем идва когато попадне на калпави майстори, само те могат да я провалят.
Моя съвет е на това Поло да му сложиш адаптивна система за да нямаш ядове, марката сам ще си избереш според бюджета, за Бургас мога смело да предложа мой много добър колега, изключителен перфекционист, ето сайта http://autogas-bg.com/gallery.html, виж какви коли е правил и ще му се довериш веднага.
Моя съвет е на това Поло да му сложиш адаптивна система за да нямаш ядове, марката сам ще си избереш според бюджета, за Бургас мога смело да предложа мой много добър колега, изключителен перфекционист, ето сайта http://autogas-bg.com/gallery.html, виж какви коли е правил и ще му се довериш веднага.

-
- Автомобил: WV Polo-9n
- Двигател: BBZ-2003g.
Колеги благодаря за отзивите.Ще ходя при Илия до "лукоил" в Бургас. Надявам се да не стане 

Върни се в “Автогазови уредби”