Здравейте колеги , имам проблем с ГИ-то както се прибирах от работа преди наколко дена колата на газ започна да тресе и мени обороти към гаснене , дори като подам газ нестава за каране и много придръпва и разхода скача по борд над 16л. Карам я на бензин за момента и няма никакъв проблем . Мотора е 1,8Т с чип. Газовата е слагана в Аргус и като отидах да видя какво й е ми казаха че рейката е за смяна и работи на 3 цилиндъра а дюзата била изгоряла . Дори ми показаха като махнаха 4тя маркуч от май 4-тия цилиндър и колата си остана както трепери с непроменен мотор . Искат ми над 200лв за нови дюзи апачи май бяха модела работили с тоя софт Блуемек космос 3.нещо си версия . Когато и да съм отивал при тях под 20 кинта не са ми взимали и се проблеми с газовата. Като цяло успява да захрани чипнатият мотор но на последната настройка като давам газ до ламарината не можеше да захрани колата и прехвърля на бензин , а преди успяваше :( Разхода и е много на газ почти 15 градско и около 10 извън (поне преди сега не съм карал скоро ) . Гледах в продавалник софт с кабел някакъв универсален за около 30лв (кракната версия но работела ) дали ако го взема и отида при някой газаджия ще успее да ми оправи газовата ?
Можете ли да ми препоръчате някой добър сервиз за газовата? Ако взема рейка с дюзи апачи гледах в нета от 75 - 85лв за 4 цилиндрова кола с различни ома дали ще стане ?
Благодаря Ви Предварително ! :)
Голям проблем с ГИ Блуемек
- VW Golf 4 1.8T - GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- eurogas
- Автомобил: Jeep
- Двигател: 4.7 V8
- Контакти:
Re: Голям проблем с ГИ Блуемек
Защо да не стане, сменяй си рейката и си готов, гледай само омовете да са същите, предполагам че си със сиви бобини от 1.5 Ома, това е бърза рейка за бързи коли, а защо ти искат 200 лева за това не се сещам, да не би още нещо да включват в тази цена, за едно Апачи са много пари ? 

- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
както е казал колегата щом са казали че е реика купуваи и слагаи ще тръне без настроики защото самата реика няма настроики освен разпробиванете на дюзите ама може да ползваш твоите вече разпробити
- VW Golf 4 1.8T - GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Значи искат ми 220 лв май - беше за новите дузи с рейката , презапойка и нова комп. настройка . Да ама при тях освен да им искарвам заплатата друго не искат. Последните 2 пъти даже настройките ми ги правиха на място , а не както трябва в движение . Не бих стъпил тям при тея некадърници повече
. Колега Еврогаз ако дойда да видиш за какво става дума и ако се окаже рейката да купя и да дойда да ми я поставите дали ще може ? :)
между другото моята рейка е накаква като капсолована за 4 цилинцъра после ще я снимам и ще я кача . Мерси колеги ! :)
горе долу нещо такова в нета намерих -
а това е софтоера с настройките

между другото моята рейка е накаква като капсолована за 4 цилинцъра после ще я снимам и ще я кача . Мерси колеги ! :)

горе долу нещо такова в нета намерих -

а това е софтоера с настройките
-
- Автомобил:
- Двигател:
Това е Матрикс рейка.
И е твърде възножно ГИ да не работи с друга рейка.
Но пък са много здрави рейки и има репеър китове ;)
И е твърде възножно ГИ да не работи с друга рейка.
Но пък са много здрави рейки и има репеър китове ;)
Последна промяна от emzobg на Съб 16 мар 2013 12:21, променено общо 1 път.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
http://www.bgmaps.com/map/search
http://progas.bg/gazov-injekcion.html
Тия са пичове, отиди да видят за какво иде реч
http://progas.bg/gazov-injekcion.html
Тия са пичове, отиди да видят за какво иде реч
Върни се в “Автогазови уредби”