Проблем с насройките на ГИ БРЦ
Проблем с насройките на ГИ БРЦ
Здравейте колеги.Сменях мембрани на изпарителя и газаджията е разбазикал настройките на изпарителя,и не може да се нагласят защото уредбата е старичка и ми казаха на няколко места,че няма софтуер за нея.Пробва се ръчно да ги направи този "майстор"( с врътката на за налагянето на изпарителя) но колата или се дави или на и стига гаста в високите.Интересува ме някой знае ли къде евентуално могат да ми я настоят със софтуер или ръчно в краен случай.Газовата уредба е инжекцион БРЦ FLY Поздрави!.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с насройките на ГИ БРЦ
В официалния вносител опитай ама според мен си за нов ГИ!
Защо така мислиш колега?Преди тази смяна на мембрани нямах никакви проблеми с газовата.
-
- Автомобил: Караше Honda Civic
- Двигател: D14Z4 1998
Не че няма софтуер, има си но диагностичната букса не я знам каква е. И ако не е като на другите БРЦ-та е малко трудно с диагностика.
Аз друго не мога да разбера, след като си нямал проблеми защо си сменял мембрани на изпарителя и после сте му разказали играта на налягането на изхода му. Това да не ви е някой вакуумен изпарител да го настройвате на слух.
Аз друго не мога да разбера, след като си нямал проблеми защо си сменял мембрани на изпарителя и после сте му разказали играта на налягането на изхода му. Това да не ви е някой вакуумен изпарител да го настройвате на слух.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Може и да греша ама опита ми до сега това е показал.Отиди все пак при колегите в Дружба от разстояние може и да греша.
Върни се в “Автогазови уредби”