Колата не е VW, Mоно 95г надявам се че това не е проблем да получа съвет. Изпарител Нимгаз...
Положението беше следното.... Разхода ми беше 10/100 градско и извънградско... Дразнеше ме факта че извънградско е същия като градско и реших да отида на газаджия и от там ми почнаха всичките проблеми... Ходих при един така я направи че само се давеше и гаснеше ходих 3 пъти и на 4-я му казах да го затваря помещението защото нищо не става от него....
Ходих на втори като че ли беше по добре ама и там имаше забележки които ми идват в повече като цяло двигателя не работеше добре... накрая отидох при 3-ти който ми го похвалиха.. направи ми я по слух което не ми вдъхна много доверие но като почнах да я карам всичко беше добре може би съвсем леко беше по спъната от преди но както споменах съвсем леко... Викам си аа май ще стане работата.... до тук добре... Стана така обаче че разхода ми не е много добър със същите пари които давах преди сега карам с около 20км по малко всеки път... Дали ще може да ми помогнете да поправя проблема и да подобря леко разходата защото знам че може поради факта че преди си беше по-добър разхода... просто трябва леко да се бутнат настройките... обадих се на газаджията ама той не е в Града и сигурно няма да си идва скоро така, че нямам избор трябва сам да се мъча.... попитах го по телефона дали трябва само черното кранче но той ми каза че може и да може само с него но по скоро ще трябва да се бутат и другите копчета при положени че бутна кранчето защото ще се променят и ниските обороти нещо такова ми спретна може и да не съм го разбрал правилно за това се допитвам до вас със снимков материал.
Както казах сега всичко е ок.. двигателя работи прилично оборотите са добре не глъхне не гасне само да да подобря леко разхода защото сега 20км надолу:( Тръгнах на газаджия да подобрявам нещата те станаха по зле :(

Пробвах да затегна копче 1 с 1/4 но двигателя почна да не работи равномерно и леко да тресе... та го върнах както си беше преди.. но ако пък го разхлабя с 1/4 почва да работи по-равномерно и лекото спъване изчезна но сега сигурно ще ме удари повече в джоба.. явно сега трябва да се играе с копче 2 и 3..... но нямам и идея как да го правя.. да ходя на газаджия е безсмислено защото няма добри в града... станното е че уж моно инжекция уж обикновенна газова а не могат да го направят както трябва да е :(...
Благодаря на всички...