Пак се обръщам да ми дадете малко акъл ,колеги :) Колата е Г1 Кабрио 1.8 digifant ,98hp с монтиран AG Compact газов инжекцион. Има едно гадно претрисане при прехвърляне от бензин на газ(особено когато е студена!) и сега в летните дни когато колата ми почти веднага заработва на газ е леко гадничко. Тресе и леко полека все едно се пълни и изчиства и работата се нормализира. Но е много дразнещо като тъкмо тръгнеш и то да няма сила да тръгне (в баири например)... Като е загряла колата почти не се усеща. В момента е настроена да прехвърля при 30градуса и мисля ,че си е окей ,а? Кажете какво да направя ,за да изчезне този "ефект". Ето какви настройки имам за начина (подготовка и тн) на прехвърляне:

Повечето от опциите са ми ясни ,само последните две не мога да ги разбера? Injectors sequence delay и Fuel Overlap ,за какво точно служат и както точно трябва да бъдат настроени(имам чувството ,че там се крие ключа на кошарата

)
По колата е направено и сменено(за да не се дават излишни съвети):
-Ревизирана рейка Rail Blackbody 3ohm преди няма и 3000км
-Нови свещи NGK - сменени вчера
-Кабели Tesla на 4000км
-Капачка ,палец, маркучи на вакуумите
-Филтърчетата на газта
Тези неща не ми вдъхваха доверие и някои от тях ги бях набедил за този "проблем" ,ама уви не се оправи. И за това сега мисля ,че проблема ще се окаже софтуерен? Поздрави!