Дайте мнения моля.

pedalchobaba написа:Осем години карах Пасат 2Е с BRC от този вид:
Тъй като между газовата и водната камера няма мембрана, а е отливка, бях му набил две подгряващи свещи от дизел през едно силово реле и сутрин през зимата, преди да завъртя стартера, като ги пусна да подгреят, точно за 30 сек. вътре в купето се чува как водата в изпарителя завира. Той събира около 120 грама вода. Това е достатъчно да запали и ако не форсирам двигателя, докато изчистя стъклата отвън, малкия кръг е обърнал температурата и вече съм ОК.
Така и го дадох Пасата без да съм сменял мембрани. Единственото, което съм правил е да врътна малко празния ход при смяна на въздушен филтър.
muns61 написа:БРЦ е отличен изпарител, но му сменете щуцерите за вода с метални. Ако ще слагате подгревни свещи - да, става без проблем, но слагайте бленда 4 - 5 мм за ограничаване на циркулацията на антифриза.
Трърдо за БРЦ.
hristodj написа:Човека с това си вади хляба верваи му
muns61 написа:Когато гасиш мотора, електрическия спира веднага газта, а вакуумния - когато спре вакуума в смукателя - когато спре да се върти мотора. Така смукателя е пълен с горивна смес и това не е много желателно.
Сравнявал съм доста изпарители, БРЦ и Тартарини имат най-постоянно съотношение гориво-въздух при различни натоварвания, а и конструктивно БРЦ е по-добре замислен. Инак всеки е в правото си да харесва и предпочита каквото иска...
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта