Прекъсване при работа на газ и бензин

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
ionko
Автомобил:
Двигател:

Прекъсване при работа на газ и бензин

Мнениеот ionko » Сря 11 апр 2007 10:51

Здравейте!!
От много време ме тормози един проблем.Колата е Голф 3 1,8ABS изпарителя е Tartarini.Има автоматичен ключ за преминаване от бензин на
газ при 1800об. Точно там е и проблема.Независимо дали карам на газ или на бензин като ускорявам нормално и стигна 1800об има едно прекъсване за миг и после като мине тези обороти няма проблем.Ако сменя ключа дали ще се оправи? Някой имал ли е такъв проблем?
Благодаря на отговорилите :D

Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Miki » Сря 11 апр 2007 12:40

Прекъсване или придърпване? Защото, ако двигателя е натоварен (катериш баир примерно) е нормално да придърпа за момент (нали остава без гориво докато превключи). Ако не е на зор не се усеща (много).

ionko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ionko » Сря 11 апр 2007 16:54

Не става въпрос за преминаването от бензин на газ то там е ясно че прекъсва.Вече съм минал на газ и си карам и винаги когато минава през 1800об прекъсва или предърпва за миг не е сериозно по скоро е леко притрепване но ме дразни прави го същото и ако си карам само на бензин.

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Re: Прекъсване при работа на газ и бензин

Мнениеот kossel » Чет 12 апр 2007 8:21

ionko написа:Здравейте!!
От много време ме тормози един проблем.Колата е Голф 3 1,8ABS изпарителя е Tartarini.Има автоматичен ключ за преминаване от бензин на
газ при 1800об. Точно там е и проблема.Независимо дали карам на газ или на бензин като ускорявам нормално и стигна 1800об има едно прекъсване за миг и после като мине тези обороти няма проблем.Ако сменя ключа дали ще се оправи? Някой имал ли е такъв проблем?
Благодаря на отговорилите :D

Пробвай да развиеш малко 'тройника' след изпарителя.

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Съб 14 апр 2007 19:00

Не пробвай такива неща ;)
По-скоро си виж запалването как ти е...

Върни се в “Автогазови уредби”