:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

За Лукойл бензиностанциите - ужас

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
nasko_pld
Автомобил:
Двигател:

За Лукойл бензиностанциите - ужас

Мнениеот nasko_pld » Пон 24 дек 2007 9:34

Здравейте колеги ,незнам дали тук е мястото да пиша ама тези дни се вазмутих за пореден пат от балгарската работа,отивам да зареждам газ голфа и един смешник запо4ва да пални при което виждам че не му е наред пистолета и изпуска газ,пистолета замразва и тои си продалжава ,аз мъ казах да спре защото няма да платя а тои ми отгожваря че газта си влизала ,щях до заплущя ама не ми се занимажаше ,палтих колкото смятам че имаше газ за 15лв при положение че на колонката показжаше 20лв и се обарнах кам управителя а тои палячото и тои ми ги разправя че ако имам по голям разход да мъ се обадя :),пални идиоти,нестига че лажат в килочеството и качеството ами и на тарикати се правят ,повече не мисля че ще посетя тази фирма,за уточнение това се случи в Пловдив ,лукойл след хотел СПС кадето се намира ,не знам какво вие мнението за тази фирма ,имах друго мнение ама след случилото много се разочаровах от тези некадьрници,ПРОСТО НЕ СЕ РАБОТИ ТАКА!

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Пон 24 дек 2007 10:04

Е**м ти и бензостанциите...То по принцип на тия газта им е читава,ама аз там отдавна не съм слагал.КАто че ли най-много ми харесва газта на ОПЕТ,но може и по-хубава да има,просто не съм я открил.
Относно продавачите в България,те спазват единствено тези правила:
1.Клиентът има право да чака.
2.Клиентът има право да си плати.
3.Клиентът има право да мълчи.
Ей тва са клиентските права в България.
Ако нещо ще се заяждаш с БГ продавач,на каквото и да е,само му кажи - "защита правата на потребителя" и ще се успокои веднага :wink: .

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Пон 24 дек 2007 16:48

Като стана въпрос за "Опет",това е единствената бензиностанция,в която правят кафе "Лаваца".Вчера за пръв път им бях клиент и останах доволен.От "Лукойл"купувам само горива.

Потребителски аватар
alexx
Автомобил: SantaFe
Двигател:

Мнениеот alexx » Сря 26 дек 2007 23:16

това е единствената бензиностанция,в която правят кафе "Лаваца"

а в ОМВ какво правят :?: :?: :?:
иначе за Лукойл no coment за Петрол също
Еко, ОМВ и Шел аз там спирам ...

Потребителски аватар
doktora
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
Контакти:

Мнениеот doktora » Чет 27 дек 2007 11:59

Мдааа и аз съм разочарован от Лукойл, но от Лукойл - Петрол, което всъшност си е Петрол. От 2 години ги заобикалях, заради гадната газ, заради това че лъжат в количеството, заради некадърните и постоянно мрънкащите работници, но преди 2 седмици ми се наложи да сипя газ при тях, заради прословутата им Блу-форс. Нищо не се е променило за тези 2 години, даже май е станало и по зле. Успяха тотално да ме откажат да зареждам газ при тях и да сипвам от добавката Блу Форс.
Иначе от Лукойл , от горивата, струва ми се и от обслужването съм доволен, но от Петрол - бляяхх

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Чет 27 дек 2007 18:33

ОФФ,днес пак си налях газ в ОПЕТ.Не знам какъв въздух,какви метанови изпарения или каква друга бълвоч ми наляха,но колата си вдигна разхода извън града с цели 2 литра - от 8,3-4 на 10,2...по МФА.
Маршрутът,който изминах беше Пловдив-Ст.З-Пловдив,грубо около 200 км и за това разстояние ми изгори близо 21 литра газ.
Преди два дни,заредено от същата бензиностанция, карано по същия път и разстояние - 17 литра.
Освен това колата ми на празен ход работеше лошо (претриса),нямаше мощност,даже на два пъти ми угасна, като натиснах съединителя от да кажем 3000 оборота...
Аз съм с ГИ,знаете....На бензин - никакви проблеми...
Въобще почвам сериозно да се дразня - един път ме цакат с цената,втори път с количеството и накрая с качеството - БГ работа, знам, ама вече почвам да откачам.Не знам на себе си ли да се сърдя,на Господ ли, на Вселената ли...Не стига че давам пари, а само боклуци и пак боклуци...
Не ми се иска да споделям,че вчера открих теч от масления си филтър, който се дължи на кривина на повърхността на филтъра.А е нов,от реномирана марка....

ЕДИТ: Преди малко заредих на ЕКО-то до моста на Адата - съвсем друго нещо си е.Даже веднага разходът падна под 9,5 градско (но е вечер и няма коли де).

Потребителски аватар
IHT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот IHT » Чет 27 дек 2007 20:39

Аз също не съм доволен от ЛУКОЙЛ !Колата винаги ми дава по голям разход усобенно когато зареждам на тази на "Константин Величков"и "Тодор Александров"!!!Винаги ми сипват повече от колкото може да ми събере бутилката и разхода ми е много по голям!!! :evil:

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Чет 27 дек 2007 22:41

Аз също не сипвам на Лукоил от години. Последният път когато сипах беше в Бургас. Викам си-тук е близо до рафинерията (не че има нещо общо де ама де да знам...) сигурно не е лоша газта. Сипвам си аз и си тръгвам за София. Бах ти изродското пътуване беше, изпреварвах на трета, на друга предавка беше абсолютно невъзможно. Добрах се някакси до магистралата и си викам-брях тая кола нещо се пре*ба, ще я настъпя малко да вземе да отпуши. Настъпвам я, ама да си я настъпвам кат немам работа-тя вдигна 135-140 и спря :shock повече нЕще. Мина ми през ума че може газта да не е много читава ама пък чак такава разлика не вярвах че може да се получи. От там яко сдух. Почвам да си мисля какво точно издуха тая коруба-сегменти ли, клапани ли, ба ли го. Прибрах се в София и както си му е реда газта попривършила. Сипах някаква като си викам тая така или иначе нещо умря поне да не приритва гладна. Не беше истина каква сила и дойде, сякаш и внедрих битурбо с нитро-така я почувствах. Ония от тоя ш**ан Лукоил отнесоха толкова псувни че сигурно още ги сърбят гъзовете. От тогава бягам като дявол от тамян като видя фирмата :evil:

Потребителски аватар
~~~~~
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ~~~~~ » Пет 28 дек 2007 9:52

nasko_pld, пиши писмо до централата. Явно и "управителя" им е за смяна, не само обслужващия.

Потребителски аватар
zliat
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

...

Мнениеот zliat » Пет 28 дек 2007 15:49

az ne sam dovolen ot Shell butilkata mi e 40 litra triabva da palni 32 max35litra a te redovno mi sipvat 40-42 litra.pisna mi da se razpravyam s tia glupaci a te da mi obiasnavat tche sondata na butilkata ne mi e v red i veche ne sipvam tam.Na OMW palna max.34 zatova veche hoda tam.

Потребителски аватар
zliat
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

....

Мнениеот zliat » Пет 28 дек 2007 15:59

извинявам се на модераторите за латиницата но по навик. :oops:

andro_
Автомобил:
Двигател:

Re: ...

Мнениеот andro_ » Пет 28 дек 2007 16:18

zliat написа:az ne sam dovolen ot Shell butilkata mi e 40 litra triabva da palni 32 max35litra a te redovno mi sipvat 40-42 litra.pisna mi da se razpravyam s tia glupaci a te da mi obiasnavat tche sondata na butilkata ne mi e v red i veche ne sipvam tam.Na OMW palna max.34 zatova veche hoda tam.

И моята се пълни на макс.Просто тия сонди са алтава работа.Моята е БРЦ.
Знам,че лъжат в количеството,ама и вентилите на уредбите са скапани.

Потребителски аватар
Lisho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lisho » Пет 28 дек 2007 19:04

~~~~~ написа:nasko_pld, пиши писмо до централата. Явно и "управителя" им е за смяна, не само обслужващия.

И какво като пише ? Боли ги фара. Има ли преизпълнение на продажбите - има. Има бонуси за всички по веригата от най-мънинкия до най-големия. Началниците много добре знаят с какви мюшенгии се занимават "тарикатчетата" по газколонките. Ама всички са в играта за това си траят.Най-много да изтрещи някой "непослушко" които не е успял да усвои тънкостите на занаята или да се "сработи" с колектива.

Потребителски аватар
IHT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот IHT » Пет 28 дек 2007 20:24

Чесно казанно на Шел винаги ми сипват колкото ми събира ботилката!Явно на някой ботилки сондите са по не точни то ако не се лъжа БРЦ ботилките са български само изпарителите са Италиянски,просто комплектите ги събират тук при нас! :D Виш колегите който карат с Холански ботилки могат най добре да ни информират там поне е сто процента сигурно че пълнят на 80%! :D

Потребителски аватар
Божков
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Божков » Пет 28 дек 2007 21:49

Сигурно им плащат някакви ниски заплати и затова става всичко. Тия отгоре не барат персонала, щото си викат "за толкова пари не можем намери по-съвестни хора". Т.е. дават им малко и си затварят очите колонкаджиите да компенсират от клиентите. Поне пълнещият се чувства важен, че никой недоволен клиент не може да му развали "служебния комфорт". Общо взето във всеки голям колектив нещата се наместват и се постига приемлив баланс. На едно място с голями заплати и здрава дисциплина, на друго с малко пари и халтаво положение.

Върни се в “Автогазови уредби”