Добър газаджия в София !!!
- alexx_1990
- Автомобил:
- Двигател:
Добър газаджия в София !!!
Здравейте колеги!!! Колата ми е с мотор 1.8Т Агу мотор и наскоро и сложих чип, но след като го сложих момчетата от сервиза в който ми слагаха газта, не могат да ми я направят нещо както трябва затова искам да попитам, ако има колеги които са със същия мотор и са доволни от някой газаджия при когото са ходили да споделят!!! Газовата инсталация ми е фОБОС 1 !!!
- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
Re: Добър газаджия в София !!!
А защо не във някой от сервизите на Фобос? Сигурен съм, че са правили достатъчно 1.8Т-та включая и чипнати.
-
- Автомобил: Golf 3 GTI 2.0 8v
- Двигател: AGG 115hp
Колега, има едни момчета в кв. Левски-Г до църквата. От ботевградско шосе се качваш на самия тротоар и ти се падат вдясно след кръстовището на БИЛЛА. Много съм доволен и знаят малки числа за цена. http://avtogazserviz.avto.catalog.bg/company/%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D0%B7+%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B8%D0%B7+%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0+99/42998 

- alexx_1990
- Автомобил:
- Двигател:
Ами при тези срещу църквата един мой приятел ходи 2 3 пати и не остана очарован !!!За сервиз на фобос този на Богров съм чувал че били добри но не знам !!!!Тези дни ще отида пак до моите газаджий и ще видим дали ще измислим нещо !!!
-
- Автомобил: Golf 3 GTI 2.0 8v
- Двигател: AGG 115hp
От няколко години ходя при тези пичове, последния път (преди 2 седмици) ходих при тях заради мега-понижен вървеж и прекъсване през 200 метра. Общо бях там 20 минути, при положение, че имаше още 7 коли и те работиха по всяка една без да спират. за тези 20 минути ми прегледаха цялата инсталация и почистиха сондата на газовата уредба, диагностика и реглаж. Всичко това на цена 15 лв.
- bob_marley
- Автомобил:
- Двигател:
Привет!
Искам да сложа обикновена газова (АГУ) на моноинжекция. Ще слагам ново (около 500лв.). Насочил съм се към Lovato + тороидална бутилка + малка пълначка до тази за бензин. Обаче искам да знам къде да отида да ми я сложат човешки? За София става дума. Гледам оферти в нета на Прогаз (450лв.) до Сточна гара и Енерджи-газ (същата цена). Вършат ли работа тия или да не им се доверявам?
И какви допълнителни разходи ще имам покрай тая газова след като я сложа?
Искам да сложа обикновена газова (АГУ) на моноинжекция. Ще слагам ново (около 500лв.). Насочил съм се към Lovato + тороидална бутилка + малка пълначка до тази за бензин. Обаче искам да знам къде да отида да ми я сложат човешки? За София става дума. Гледам оферти в нета на Прогаз (450лв.) до Сточна гара и Енерджи-газ (същата цена). Вършат ли работа тия или да не им се доверявам?
И какви допълнителни разходи ще имам покрай тая газова след като я сложа?
- bob_marley
- Автомобил:
- Двигател:
Стабилен ли е? Пусна ми оферта - 480лв. за Ловато. 540 + тороидална бутилка и малка пълначка.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Мен ли питаш? Досега 100 пъти да се беше разровил в мрежата за отзиви.
- bob_marley
- Автомобил:
- Двигател:
ОК, мерси. Ще пиша отзив какво е станало. Никой обаче не казва какво се случва с бумащината около тая газова...Законна ли ще е тая АГУ, трябва ли да сменям талон в КАТ и т.н. Нали сега някаква революция около газовите се развива?
EDIT:
Доволен.
EDIT:
Доволен.
Върни се в “Автогазови уредби”