Колко литра събира тази бутилка?
Колко литра събира тази бутилка?
Здравейте, имам един въпрос, относно тороидална бутилка! Купих голфа с монтиран газов инжекцион Тартарини, с тороидална бутилка на мястото на резервната гума. Въпросът ми е - колко би трябвало да събира тая бутилка, като литри газ? И ако има значение, голфа е четворка, двигател с код АКЛ.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Re: Колко литра събира тази бутилка?
Много лесно можеш да разбереш.Отиваш и сипваш до горе при вече свършила газ и ще разбереш 

- teosz
- Автомобил: VW Golf IV Variant
- Двигател: 1.9 TDI-ATD
И все пак по бутилката някъде пише само трябва да погледнеш ;) Но ако имаш документи за уредбата и там би трябвало да пише.
Не бих питал, ако някъде пишеше, или пък има документи. Идеята ми беше, ако някой има подобна, сложена на резервната му гума на голф 4, да ми каже! Едва ли ще са много разновидности! Във всеки случай, е над 30 литра, но колко е точно?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имам на пасата б3. 40 литрова е по паспорт. толкова и събира от празна до пълна, зависи къде я пълня някога спира и на 32 литра.
А мястото на резервната, за какъв цол гума е?
Но пък, ми дойде друга идея - да измеря диаметъра,и да питам в първия магазин-сервиз за АГУ, колко литра са бутилки с тоя диаметър
!
Но пък, ми дойде друга идея - да измеря диаметъра,и да питам в първия магазин-сервиз за АГУ, колко литра са бутилки с тоя диаметър

Последна промяна от bahamonde на Чет 19 юни 2014 6:22, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ами 14 цола
-
- Автомобил:
- Двигател:
Най много може да е 52 литра ако е за 15 ка гума.виждал съм и такива на по новите модели пак на мястото на резервната гума.
Е да, ама тука стандартната е 15 цола, макар че, нищо не пречи, да е същата! Все пак, 25 мм няма да ги търсим, за каквото и да е
!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз така се убедих от празно до пълно и разбрах колко литра е.веднъж като не събра 40 литра щях да ги бия на бензиностанцията.
Вече разбрах, колко литра ми е бутилката! Стандартните 600 мм в диаметър, с вместимост 50 литра, тоест, реални 40 литра!
Върни се в “Автогазови уредби”