Здравейте колеги. Имам много странният проблем на който не мога да намеря решение и не могат да ми помогнат. Ходих да закачам газта на компютър при много специалисти и не иска да я разпознае. Та проблемът ми е този. Колата бе с повреден съединител и затова стоя в гаража известно време до като успея да го оправя (3 месеца в гараж). След като я извадих от гаража и ми оправиха съединителя имам следният проблем. Оборотите много почнаха да се менят след като си махна кракът от педала (1000-600 в този диапазон постоянно). След което като превключа на газ и оборотите щом паднат под хиляда връща автоматично на бензин никога не ми се е случвало преди. И последният проблем колата загуби мощноста си. Като натисна педала на газта до долу все пак е 150 к.с и трябва да излита не стига че започва да набира след 1-2 секунди ами набира като кола 40 к.с също така на празен ход като натисна рязко педала на газта обортомерът забива и започва да се набира след някакви секунди. Моля ако някой има някакви идеи да сподели мнението си.
Благодаря Предварително !
Проблем с моят Golf 4 1.8t GTI с ГИ
Re: Проблем с моят Golf 4 1.8t GTI с ГИ
Здравей Колега,
Би ли дал малко повече инфо за нещата - каква марка е Газовата и тези които са ти я монтирали имат ли идея какво може да бъде?Ако го прави само на газ - виж при газаджиите, иначе ако е и на бензин вече може да е другаде причината.
Би ли дал малко повече инфо за нещата - каква марка е Газовата и тези които са ти я монтирали имат ли идея какво може да бъде?Ако го прави само на газ - виж при газаджиите, иначе ако е и на бензин вече може да е другаде причината.
Газта е BRC колата съм я взел от Италия с нея беше. Да само на газ го прави на бензин няма проблем но преди да постои 4 месеца в гараж не се е случвало никога. Днес изчистих дрюсела и датчика до него оборотите се оправиха спряха да играят но газта няма промяна и др. нещо което ми направи впечетление колата мога да я карам на газ но трябва да поддържам педала винаги над 1000 оборота и някой път се усеща едно придърпване и изведнъж изчезва и колата се изстрелва. Газовата бутилка е от тези големите кръглите 55 литра на мястото на резервната гума. Проверих майстора да не е завъртял клапана да я намали но не всичко е нормално. 

Здравейте отново. Днес смених свещите на колата смених и филтрите на газта и всичко се оправи прехвърля си на газ няма проблем но изникна нещо друго. На 2-3 пъти в завой на свободна скорост ми гасне колата
Знаете ли на какво се дължи това ? И оборотите пак започнаха да играят....

-
- Автомобил: ШКОДА ОКТАВИЯ
- Двигател: BLS 2008
Съмняваме изпарителя да ти прави номера.Мембраните как са?
Върни се в “Автогазови уредби”