майстор ГИ хасковско
-
- Автомобил: Караше Honda Civic
- Двигател: D14Z4 1998
Re: майстор ГИ хасковско
Като беше при kasapin-a защо не му каза, че имаш проблеми с газовата(ако е БРЦ де), кабел има, софт има, всичко съм му дал за БРЦ.
Kolega biagai kato diavol ot tamian ot serviz VLADOV zabravi za nego zavinagi.Predi godini imax edno Audi 80 na gas i xodix do nego prosto da napravi komputarna diagnostika za6toto 6tqx da patuvam 4esto izvan BG i iskax da sam spokoen 4e vsi4ko e nared s kolata.Zaka4i go i diagnozata-izmorena LANDA SONDA,ponege ne mi be6e qsno kakva e to4no rolqta na tazi LANDA SONDA i go pitam kakav problem 6te sazdava i maistora-tarikat mi kazva 4e 6te mi vdigne razxoda kato karam na benzin.No az go karax predimno na gas ta dori i izvan BG i mu otkazax da go smenq a i be6e kazal nqkakva cena dosta seriozna za da q smeni i az si pribrax lis4eto s diagnostikata i si tragnax.Sled nqkolko godini i sled navartqni nad 30 000km otivam pak i tozi pat LANDA SONDA e dobre......i az mu vikam kak taka stava kato predi edi kolko si vreme i edi kolko si km be6e za smqna tazi sonda i maistora-tarikat mi vika emi tq se e SAMOZA4ISTILA i az si vikam e 6to ne mi kaza togava 4e ima veroqtnost da se samoza4isti i t.n. karai sega dokato stane totalno za smqna no NE gleda da me PRIEBE sas smqna na sondata.Otivam sled nqkolko godini pak pri nega s Audi b4 benzin ponege mi pravi6e problemi i go zaka4i na komputarna diagnostika vze si 15lv li be6e nepomnq i az mu vikam kade e problema maistore a toi emi vig sega moge da e ot tova no moge da e i ot onova a i moge i da e ot treto ta 4e toi me savetva dai da smenim kabeli,sve6ti,bobina i t.n i 6te go opravim......4e to az kato podmenq polovinata kola vse 6te opravq problema i bez nego be.Taka 4e ti si re6ava6 no tova e ot men.Spodeli ako otstrani6 tozi problem i pri koi maistor si xodil 6toto i az sega imam podoben problem s edin seat kato go karam izvan grada na gas i mi gori i benzin ednovremenno ta 4e i az trqbva da namerq nqkoi 4itav maistor.Uspex ot men
Последна промяна от IvanMan на Пет 01 ное 2013 20:59, променено общо 1 път.
Причина: Кирилицата е задължителна!
Причина: Кирилицата е задължителна!
- zloy73
- Автомобил: Seat ALHAMBRA GOLF 3
- Двигател:
не бих казал че точно това е майстора,( по мое мнение разбира от газови уредби колкото прабаба ми от софтуер на майкрософт ) та въпросният майстор разбира отгазови уредби само до1800кубика(защото и неговата е толкова) двигател ,от там нататък е гола вода-за голем двигател забрави,миналата година слагах при него газова на Алхамбрата,уж била итальянска ,,Tomasseto<<,то бяха настройки то беще чудо ,най- накрая ме закара при Владов сервиз в Димитровград ,та момчето от сервиза направо го разсипа като майстор -сложил бил дюзи 1,8 на двигател 2,0 и все такива ,а нашият Миленчо стои от старни и се хили като идиот ,нали си взе 1200 лева от ГИ.Най- накрая се наложи да му сваля чарколяците и да ми върни парите ,че накрая си сложих инжекцион турски в нашия град при Веско,и забравих за проблема,навъртях с колата над 40 000 км.смених само филтърчето метално и това е .ЗА мен това не е майстор ,също така разбрах от таксиджиите че е комбина с майстора от Бисер ,Миленчо търси клиенти другите слагат инсталацията,после си ги делят кинтите,който иска -нека рискува ,за мен тоя майстор е ГОЛЯМА ,,0,,
- zloy73
- Автомобил: Seat ALHAMBRA GOLF 3
- Двигател:
точно тоя Милен ми развиваше теории за това прехвърляне на бензин,че когато и трябвала по - вече мощност ще минава на бензин
,а се оказаче просто е сложил изпаритела за по-малък двигател и от там е проблема ,моят майстор в последствие каза ,, или трябваше да сложи втори изпарител или по-голям,,все пак парички са платени ,но Миленчо се опря с рогата и за това след това си сваляше ,,хубавия,, майсторлък,може и да се понаучил след тоя горчив опит,съдейки по твоя отзив-вероятно,но моето мнение си е лично , никого не задължавам да се съобразява с него,всеки си намира своя майстор ,лично за моя мога да кажа че си разбира момчето,карам колата из цяла Европа на газ и се радвам,дано и при теб за напред да е така ,успех и безаварийни колега 

Върни се в “Автогазови уредби”