Проблем С ГИ при Пасат 5.5 2003г 2,0I 130 коня
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем С ГИ при Пасат 5.5 2003г 2,0I 130 коня
Здравейте колеги.Преди 2 месеца станах собсвеник на пасат 5.5 2003г 2000кубика-130коня.Преди регистрацията му сложих ГИ АГИС m210 с рейкаVALTEK и изпарител TOMASETO.ГИ е сложен в Пазарджик.След което започнаха проблемите.Преди качването на ГИ колата палеше и работеше много добре.След качването на ГИ започнаха проблемите със запалването и работата на двигателя.Ако колата запали и след като прехвърли на газ,ако реша да я изгаса след това не иска да запали на бензин.Все едно е останала газ и я дави и трябва стартера да върти дълго време докато реши да запали,като в началото оборотите са много ниски.Това е единия проблем,по-големия проблем е ,че след като прехвърли на газ, но все още двигателя не е загрял до 90градуса,когато я пусна по инерция двигателя гасне.Колата се кара и от съпругата ми и си представете какво може да стане като и изгасне колата в движение.Карах я 4 пъти при газаджията който ми монтира ГИ,прави някакви настройки,но продължават проблемите.Дайте съвети или кажете добър газаджия в Пазарджик.За разхода нямам оплакване.На два пъти ми светна ламбда сондата за бедна смес,като единия път я закарах и при газаджията ми,настрои я,но на следващия ден пак се появиха проблемите.
Re: Проблем С ГИ при Пасат 5.5 2003г 2,0I 130 коня
Абсолютно никой не Ви е виновен,господине.За 50-100 лв по-малко,слагате газови уредби при разни "газаджий",дето не раличават бензина от дисела.....
-
- Автомобил:
- Двигател:
Газаджията не е измислен.Той е известен в града,но явно нещо не е направено както трябва.Закарах я и при друга известна фирма за поставяне на ГИ,но и там не разбраха защо колата има тези проблеми.
Явно това е положението в Пазарджик...София е близо
-
- Автомобил:
- Двигател:
Добре кажете къде е това място?
Върни се в “Автогазови уредби”