Здравейте!
Купих си Поло '91 и искам да си сложа газ.
Уредба си имам, ползвана е само 2 месеца (на голфа дето карах преди). И бутилка си имам, но е пура 30 литрова.
Работата е там, че като я сложа(пробвах) и не може да се извади резервната гума, затисната е.
Та въпросът ми е колко струва такава бутилка и евентуално, ако някой може да ме ориентира колко ще струва монтажа ?
Колко струва газова бутилка геврек?Къде да се тества стара?
Колко струва газова бутилка геврек?Къде да се тества стара?
Последна промяна от richard на Нед 22 апр 2007 15:03, променено общо 1 път.
Къде да тествам бутилка на старо?
Сега един колега ми предложи бартер. Неговата е геврек 40л. Ще я премеря първо дали ще ми пасне на гнездото. Но мойто аверче ми предложи преди да ямонтирам първо да я закарам някаде да ми я проверят дали е читава, че да няма после сърдити...
Дайте идея къде? Живея в кв. Гоце Делчев, работя в Дружба. По възможност да е някъде в близост.
Сега един колега ми предложи бартер. Неговата е геврек 40л. Ще я премеря първо дали ще ми пасне на гнездото. Но мойто аверче ми предложи преди да ямонтирам първо да я закарам някаде да ми я проверят дали е читава, че да няма после сърдити...
Дайте идея къде? Живея в кв. Гоце Делчев, работя в Дружба. По възможност да е някъде в близост.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Значи някъде в Дружба 1 имаше място , където бях чел по оградите на една сграда , че правят хидравлични тестове - има ли ги още тез типове - не зная
Като тръгнеш от кръстовището на Млечната Борса на Слатина надолу за към Дружба 1 си караш направо и на първия светофар свиваш , където свива и тролей 11 и караш 50 м след трамвайните линий някъде вляво ще ти се падне вход на един двор и та там...

Като тръгнеш от кръстовището на Млечната Борса на Слатина надолу за към Дружба 1 си караш направо и на първия светофар свиваш , където свива и тролей 11 и караш 50 м след трамвайните линий някъде вляво ще ти се падне вход на един двор и та там...

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Автогазови уредби”