Търся газаджия за Romano

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
dELpIt0
Автомобил: VW mk4
Двигател: 1.6SR 101hp

Търся газаджия за Romano

Мнениеот dELpIt0 » Сря 19 авг 2015 8:31

Здравейте,може ли да ми препоръчате газаджия в София за ГИ Романо.Колата работи само на бензин,в момента в които прехвърли на газ веднага гасне.ГИ е слаган при Васко ГАЗ в Люлин,но искам другаде да отида да я погледнат.Преди да стане проблема с газта ми се стопи на бушониерата при акумулатора бушона за перките и като въртях ключа имаше ток в колата,но не въртеше стартера.Свалихме стартера,оправихме го и сега колата пали,но само на бензин и от време на време светкат лампите за ABS и удивителната почва да пищи и мига,но не всеки път го прави.Другият ми въпрос е дали трябва да ходя реално при газаджия или трябва да отида при "жичкаджия" да види ел.инсталацията? Някакви предложения? Забравих да кажа,че когато тръгне да прехвърля на газ се чува,че бушона прехвърля,но в момента,в които прехвърли и гасне.
Колата е Голф 4 1.6 SR 101hp.

Поздрави

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Re: Търся газаджия за Romano

Мнениеот zografski » Сря 19 авг 2015 9:28

Първо си оправи колата генерално, че ще се запалиш някъде с тая газ!!! След това ще ти предпоръчам газаджия за Романо! Даже най-добре си ходи там където е слагана, за да не ти взимат пари за настройки и глупости, ял съм го тва вече! Ако не си доволен от твоя досегашен газаджия, само тогава бих ти предпоръчал да го смениш с др, ако не знаеш дали си доволен или не, най-добре си ходи при стария, а занапред ако нещо не може да ти я настрои или просто не искаш да ходиш при него повече, ще ти предпоръчам едни момчета, дето и аз ходя при тях (и аз съм с романо).

Потребителски аватар
dELpIt0
Автомобил: VW mk4
Двигател: 1.6SR 101hp

Мнениеот dELpIt0 » Сря 19 авг 2015 14:14

Окей,благодаря за инфото.Иначе не искам при него,поради простата причина,че няколко пъти докато още беше в гаранция ходих при него,заради голям разход,придърпване като карам само на газ(на бенз го няма) и всеки път само дигаше ръце и до там... :bishop Няма да е лошо,ако можеш да ми дадеш някакви кординати на газаджията,където ходиш ти.

Поздрави

Потребителски аватар
tosco
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tosco » Сря 19 авг 2015 14:30

Гледам, че си от Надежда. Между сервиза на Шкода и завоя на канала е "Каравел газ"- Иво Ленков.
Това е официалния сервиз на Романо. Мисля, че той ще Ти свърши работа.

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Мнениеот zografski » Сря 19 авг 2015 14:35

Всеки като види уредба която не е слагал той, почва да се мръщи и почти не ти обръща внимание! Те и тва съм го ял, понеже и аз като теб не бях доволен от тез кредени дето ми слагаха ГИ, почнах да обикалям по най различни сервизи, накрая намерих мойте момчета, до момента не са ме върнали, винаги с внимание ме изслушват и се обръщат към мен като с бъдещ клиент, а не като с някой дето ще се отказва от тях! ProGas на Раковска, с/у 29-то СОУ. Момчетата крайно си разбират от работата и отношението им е такова, че няма как да не им станеш клиент за вбъдеще! Инак и аз съм от надежда и за този пич до Шкода съм чувал доста разнородни мнения, но като цяло това е, като не са ти слагали там уредбата и те гледат на криво и изобщо не искат да разследват проблеми, едиствено ще искат да ти вземат 20лв за настройка :mhihi "Майстори"
Тва дето ти придърпва и висок разход, може да е от кабели, свещи, бобина! На дали е от настройка, ако е от нея, тоз който ти е слагал уредбата, вероятно разбира по-малко от мен, а аз не разбирам много от ГИ.
Ела да я боднеме ако искаш на VCDS-a да погледнем за missfire-и на бензин, може да не ги усещаш, но да ги има, и от там да ти е проблема с присецването на гас, инак имам и софт и кабел и за Романо, така че и на ГИ мога да погледна кво става. Както казах и аз съм от Надежда, пиши ми на лично ако искаш да ти дам тел. и да минеш да я закачим за 20-30мин работа :c020 !

Върни се в “Автогазови уредби”