Колата ми е Polo 1.0i и искам да си сложа газов инжекцион,защото всеки ден пътувам за София
Може ли да ми дадете инфо за сервизи в столицата където монтират такива инжекциони,а и цени ако знаете още по добре
Мерси!!!
Къде най-евтино мога да си сложа газов инж.?
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ее хора стига бе, освен ако не се мразите не правете това с и без тва слабичкото двг... аз имам нещастието от време на време да карам едно клио 1.2 на газ по магистралата... горкичкото много зор му идва, нестига че са му малко кончетата за магистрала, ами и с тая ламарина в багажника съвсем е умряло... и какво ако едното ще изгори 5л бензин за 100км т.е. ~9лв, то на газ ще изгори поне 6 и ще сипеш 6.5лв... и заслужава ли си тоя тормоз за 1 кутия цигари на 100км? да нямаш в багажника къде да сложиш 1 раничка
. Според мен трябва да помислиш хубаво дали си струва за теб да го правиш това с тази кола!
Ако наистина я ползваш само и единствено да пътуваш до сф и обратно примерно без багаж всеки ден... може би има някакъв смисъл и ще ти се изплати инвестицията, но според мен не си струва. А предложението за метан е смехотворно...то нестига че бутилката е колкото багажника на съпунерката, ами и тежи колкото нея... ще трябва да сменяш задните пружини и тн и тн... става прекалено голям разход за да спестиш 100лв на година примерно...
На кратко искам да кажа че според мен газ има смисъл да се слага на двигатели които горят примерно 10-15л бенз... тогава наистина разликата в цената за 100км е голяма... но при въшка дето и без тва мирише бензина... като сложиш газ няма да спестиш кой знае колко...

Ако наистина я ползваш само и единствено да пътуваш до сф и обратно примерно без багаж всеки ден... може би има някакъв смисъл и ще ти се изплати инвестицията, но според мен не си струва. А предложението за метан е смехотворно...то нестига че бутилката е колкото багажника на съпунерката, ами и тежи колкото нея... ще трябва да сменяш задните пружини и тн и тн... става прекалено голям разход за да спестиш 100лв на година примерно...
На кратко искам да кажа че според мен газ има смисъл да се слага на двигатели които горят примерно 10-15л бенз... тогава наистина разликата в цената за 100км е голяма... но при въшка дето и без тва мирише бензина... като сложиш газ няма да спестиш кой знае колко...
- Sneka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да ви осведома само че за газовия инж. го дават дори да повиши мощноста на колата.Гори си колкото на бензин около 5,6/100км но газ,което е двойно по-малко като пари
Газови инж. и газ. уредба са мннннннннн различни
За това не пишете защо да го слагам или не А КАДЕ ИМА ПРОФЕСИОНАЛНИ СЕРВИЗИ ЗА СЛАГАНЕ НА ТАКИВА ИНЖЕКЦИОНИ
За това не пишете защо да го слагам или не А КАДЕ ИМА ПРОФЕСИОНАЛНИ СЕРВИЗИ ЗА СЛАГАНЕ НА ТАКИВА ИНЖЕКЦИОНИ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Sneka написа:Да ви осведома само че за газовия инж. го дават дори да повиши мощноста на колата.Гори си колкото на бензин около 5,6/100км но газ,което е двойно по-малко като пари
Колега това с повишаването на мошноста с 5% сме го чували но не и разхода. И става единствено на газ инжекцията течна фаза на ВИАЛИ и струва 5000лв. Та това е повече от колкото струва колата ти.
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе стига сте го фимирали човека бе, решил е, че иска и пита къде, а не дали трябва да се слага...той пита къде може да се сложи а вие почнахте да му обяснявате как не е хубаво да се слага...тука понякога човек може да се откаже от нещо само зарадни мнения на хора, които понякога изобщо неразбират това, което пишат. Аз имам газова с колата си откакто е дошла от Италия, давам поне по 200лв на месец за гориво, ако беше на бензин щяха да са поне по 350...24 месеца по 150лв икономия прави 3600лв. Това не е една кутия цигари. Колата пали веднага, генерацията не е изгнила грам, на газ съм убеден, че до 4500 оборота върви по-добре, не става за състезания, ако карам по-бързо си включвам на бензин естествено...айде сега някой да ми успори, че за 3600лв не е оферта малко да ми се смали багажника...да не возя прасета зарзават отзад всеки ден?! Сега ти отговарям отново Sneka:
ПАВЛОВО, ул. "ИВАН СУСАНИН", точно зад 5то училище. За мен най-добрия сервиз, може да чакаш 3-4 часа там, но ще си заслужава...мн е важно за газовата ако си с обикновенни въздушни филтри, които сменяш на 5000км да я регулираш след смяната на всеки въздушен филтър, защото всеки си има своя пропускливост и така...
ПАВЛОВО, ул. "ИВАН СУСАНИН", точно зад 5то училище. За мен най-добрия сервиз, може да чакаш 3-4 часа там, но ще си заслужава...мн е важно за газовата ако си с обикновенни въздушни филтри, които сменяш на 5000км да я регулираш след смяната на всеки въздушен филтър, защото всеки си има своя пропускливост и така...
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
виж в тази тема:http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=43291
the Machine работи в сервиз за АГУ на Горубляне и поставят газови инжекциони на BSM.
за цената не съм сигурен, но около 1300 лв мисля, че бях прочел някъде по форума.
the Machine работи в сервиз за АГУ на Горубляне и поставят газови инжекциони на BSM.
за цената не съм сигурен, но около 1300 лв мисля, че бях прочел някъде по форума.
- Shnorhel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз сложих в БулАвто за 1200 лв. в лозенез се намира и за сега съм доволен.
http://www.bsm-bg.com/manuals.php?language=bg&gid=6
разликата има при потегляне но почти не се осеща.
ако се интересуваш пиши да ти дам точният адрес.
Shnorhel написа:аз сложих в БулАвто за 1200 лв. в лозенез се намира и за сега съм доволен.
Къде се намира по точно този сервиз?
Върни се в “Автогазови уредби”