Колеги старият изпарител вече е за смяна и въпроса ми е какъв е най добрия варянт за моята кола
Vw Golf 5 2.0 TFSI 220кс.
Газовата уредба е BRC SDI
Избор на изпарител за VW Golf 5 GTI
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Re: Избор на изпарител за VW Golf 5 GTI
Колега,дай подробности за уредбата на този мотор.
В простанството,и в този форум мненията са че на този мотор ЛПГ не може да се сложи.
В простанството,и в този форум мненията са че на този мотор ЛПГ не може да се сложи.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
По мое мнение същия като сегашния ти, поне ще е най лесно с настройките на новия
- RO$$KO
- Автомобил: VW MK6 GTI
- Двигател: TSI EA888 2009
Няма никакъв проблем да се сложи газ вече има много варянти.Моята е BRC SDI харчи и газ и бензин едновременно 9впръсквания газ 1 бензин.Цената за GTI излиза около 2800лв.
Колега попринцип колата е била с изпарител BRC Genius които е бил слаб в момента е с Romano Maxx но леко сълзи антифриз от него.
Колега попринцип колата е била с изпарител BRC Genius които е бил слаб в момента е с Romano Maxx но леко сълзи антифриз от него.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Не може ли да се ремонтира течът на антифриз, заради това ли смяташ да го смениш?
- RO$$KO
stefan4o написа:Не може ли да се ремонтира течът на антифриз, заради това ли смяташ да го смениш?
Званях на няколко газ сервиза и ми отказаха ремонт... Иначе точно заради теча съм се насочил към смяна.Ако някой знае човек или сервиз в София където да ми свършат работа ще съм благодарен да сподели.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Колега и аз знам само добри отзиви за romano max и аз също съм с този изпарител. Може просто да си попаднал на дефектен... мал шанс
- RO$$KO
zografski написа:Колега и аз знам само добри отзиви за romano max и аз също съм с този изпарител. Може просто да си попаднал на дефектен... мал шанс
Защо да съм попаднал на дефектен?
Няма нищо вечно той не е на 1000км.и да има проблем.А и попринцип има огромно значение дали колата е турбо или не и разликата между реални коне и заводски мисля че в момента е на тавана на възможностите си романото.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
ами романото май е до 350к.с., до колко си го напомпал, че казваш, че е на тавана на възможностите? Инак за 1000км не е нормално, ако ще битурбо да си, да сменяш изпарител или поне така мисля, тва ще е ебати консуматива, не че е толко скъпо, но ако минаваш по 20к км на година, ти трябва да смениш 20 изпаритела. За това според мен този е бил дефектен или просто е дефектирал с времето, тва на 1000км изпарител ако трябва да сменяш, аз моя го дондуркам 70 000км и капчица не е прокапал, турбо или не, чак такава разлика... съмнявам се, посъветвай се с 3-4 газ сервиза и си прецени, а ако е накрая на възможностите, не може ли с 2 изпаритела?
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
изпарителя не е на 1000км,грешно си прочел
- Stranger
- Автомобил: Astra GSi V6
- Двигател: X30XE
- Контакти:
0879 694 600 - Мишо. Сервизът му се намира под моста Чавдар. Работи само с романо, вярвам че ще ти помогне!
- RO$$KO
Колега zografski не си прочел правилно написъл съм че НЕ Е на 1000км доста повечко са.Просто си му е дошло времето няма нищо вечно.Романо макс е до 250кс.иначе за това че 99%от хората са доволни от него е вярно и аз не се оплаквам.
Stranger мерси за инфото свързах се с човека в вторник ще го посетя и после ще пиша за какво е станало.
Stranger мерси за инфото свързах се с човека в вторник ще го посетя и после ще пиша за какво е станало.
- RO$$KO
Мишо обслужи изпарителя + смяна на филтри каза час отидох разбрахме се за време по график всичко стана.Засега всичко е наред надявам се и занапред да е така.
- Stranger
- Автомобил: Astra GSi V6
- Двигател: X30XE
- Контакти:
Мишо е много точен! Радвам се, че всичко е наред! Безаварийно каране на GTI-ката :)
Върни се в “Автогазови уредби”