Golf MK4 1999г. 1.8 АGN Газов инжекцион проблем в ниските
- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
Golf MK4 1999г. 1.8 АGN Газов инжекцион проблем в ниските
Колеги газта е FOBOS 1. проблема е че като се подаде рязко газ колата се замисля и чак тогава вдига оборотите.По време на каране е същото колата забива муцуната и след това набира.В високите обороти няма проблем.По ГИ са сменени филтрите (първичния който е на изпарителя и другия който е на маркуча преди рейката). Заредил съм газ на две газостанции за да илиминирам проблема "гадна газ".На празен ход работи идеално.На път над 3000 оборота няма проблем с набиране.Когато е студена колата проблема го няма.Ако някой може да даде съвет ще съм му благодарен 

- bobovo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf MK4 1999г. 1.8 АGN Газов инжекцион проблем в ниските
Като я натиснеш на място и задържиш газта до прекъсвач вдига ли над 5500 оборота?Закачал ли си я да видиш за грешки и това само на газ ли ги прави или и на бензин е така?
- golfmaniak666
само на газ.На бензин е супер.на място се форсира без проблем.проблем е само в ниските
-
- Автомобил:
- Двигател:
КОЛЕГА , от къде съ заредил газ .Аз последно на газпром и от тогава ми почнаха проблемите към днешна дата колата е без газов инжекцион. Може би кофти газ. Направи ми впечатление като зареждам ,че нещо стърже вътре .
След като заредих нямах проблем и при последните километри почна да работи неравномерно на место, свети чека и дава грешка мисфайър на 4 цилиндър.На бензин е перфектна. От там се почна при майстори: смени инжекторите , смених ги смени тръбичките към дюзите, смених ги, смени филтри смених, и накрая ми викат ела да видим да не ти е изгорял газовия комп . Не беше изгорял. Със старите и новите инжектори същата работа. Нестабиле празен ход и набиване на грешки. Токава в неделя им теглих една на всички майстори и си свалих газта от колата . Колата поло 1,4 мпи , газта е полска с турски валтек ....
След като заредих нямах проблем и при последните километри почна да работи неравномерно на место, свети чека и дава грешка мисфайър на 4 цилиндър.На бензин е перфектна. От там се почна при майстори: смени инжекторите , смених ги смени тръбичките към дюзите, смених ги, смени филтри смених, и накрая ми викат ела да видим да не ти е изгорял газовия комп . Не беше изгорял. Със старите и новите инжектори същата работа. Нестабиле празен ход и набиване на грешки. Токава в неделя им теглих една на всички майстори и си свалих газта от колата . Колата поло 1,4 мпи , газта е полска с турски валтек ....
- popeye
- Автомобил: VW Passat variant 4motion 2002
- Двигател: AMX 193hp 2771cc
- Контакти:
бедна ти е сместа
- golfmaniak666
да и аз заредих там и от тогава са и моите проблеми
-
- Автомобил:
- Двигател:
аз имам съмнения за запушена сонда .Защото като сваршваше газта се оправяше.
- mitkofitnesa
- Автомобил:
- Двигател:
Най вероятно е богата и затова се замисля,понамирисва ли на газ.
- golfmaniak666
Проблема е решен.Оказа се настройка на налягането на изпарителя
Върни се в “Автогазови уредби”