Значи карам на газ и на бензин. Отскоро ми е трудно изобщо да паля на бензин, даже невъзможно, та единствения начин да карам на бензин е като си карам на газ и в движение превключа на бензин. При самото превключване се получава придърпване и давам малко газ и колата си продължава. Само че най-изненадващо и то без да я напъвам нещо, след 1 км примерно колата спира и направо изгасва и след това изобщо не мога да я запаля на бензин.
На газ всичко си е перфектно.
Гасне при каране с бензин
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
А може и самата моноинжекция да не е в час, нещо по нея да отишло, я скъсан тампон - от там ще дърпа яко въздух и ще придърпва или ще бие муцуната, може и да гасне. Може и някой вакуум да има откачен по нея. Огледай я внимателно. Щом на газ е наред, значи определено проблемът ти е точно в моноинжекцията.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Теодор написа:Обобщено за кой ли път пълно щастие няма![]()
Щом на газ ти е перфектно карай си, щото ако оправиш бенца ще сговнясаш газта и![]()
![]()
бла бла бла
Ще сговняса дръжки, да ходи да му прочистят дюзата на ултразвук

DAXC написа:Колега на си уточнил дали колата ти има емулатор да лъже компа и да не се натрупват грешки. Ако нямаш бягай при някой газджия да ти слага.
Като друг проблем може да се окаже променена центровка на делкото, за да работи на газ.
Що па реши , че му трябва емулатор на МОНОИНЖЕКЦИЯ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
The_Machine написа:Ще сговняса дръжки, да ходи да му прочистят дюзата на ултразвук
Ами и един приятел, така ме посъветва, обаче ако са ми запушени дюзите, би трябвало да имам проблем, когато колата тръгва и след това като я засиля, да изчезне, докато есга си кара нормално след първоначалното придърпване и след това изведнъж спира.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Автогазови уредби”