Колеги четох доста гледах и питах и взех решение сам да си сложа инжекцион.Намерих си отидох огледах го и го взех.В момента е монтиран на 70%.ще кача и снимки за следващ колега който реши да се забавлява.Сложих всичко и останаха някой малки детайли (проблеми):
1-Тръбата която използвам е гъвкава а не медна и при прекарването си на места минава зад екранизацията на генерацията Това дали е проблем?
2-Има ли колега с кабел и софтуер за LOVATO(Ще почерпя)?
3-дали е проблем ако маркуча който влиза в рейката се пипа до двигателя? и самата рейка дали е добре да е на разстояние от двигателя(дали температурата може да прави проблем?)
4-За съжаление нямам букси за бензиновите дюзи и ще трябва рязане и поене.На схемите гледах че единия край се реже и байпасира а другия не се закача(дюзата е с два проводника за тях става въпрос) кой от двата се реже?
Golf 4 2000 г. АGN -Монтаж на ГИ (Сам)
- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: Golf 4 2000 г. АGN -Монтаж на ГИ (Сам)
Прекарай тръбата от там, от където върви бензина. Нямам представа защо изобщо стигаш около генерацията? Даже има и свободно място къде да я захванеш.
Маркучът за рейката е проблем да е до двигателя, защото може да се протрие от вибрациите. Освен това ако се нагрява много може да дава грешно налягане.
За дюзите единият кабел към дюзата се прекъсва и се прави да минава пред компютъра на газовата.
Ето я темата, когато преди 5 години аз си монтирах газовата:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=22&t=325520
Маркучът за рейката е проблем да е до двигателя, защото може да се протрие от вибрациите. Освен това ако се нагрява много може да дава грешно налягане.
За дюзите единият кабел към дюзата се прекъсва и се прави да минава пред компютъра на газовата.
Ето я темата, когато преди 5 години аз си монтирах газовата:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=22&t=325520
- golfmaniak666
Ок.не ми е ясно коя от двете жици на дюзата да байрасирам.
- golfmaniak666
Колеги продават ли се букси който се слагат на бензиновите дюзи и на кабелите излизащи от компа на газта че никак не ми се иска да режа кабелите на оригиналните дюзи.А и на дюзите са + и -.Кое се реже(прекъсва) от двете?
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Виж схемата!Като мериш кабелите, този който дава импулса той се байпасва- мисля че беше + но не съм сигурен!Виж във схемата на Ловато.Газовите дюзи сложи ли?
- golfmaniak666
Всичко е сложено само трябва да прекъсна бензиновите дюзи и да кача софтуер
- golfmaniak666
Колеги всичко е сложено (без софтуера) дали ще е проблем да опитам да запаля на газ?
Върни се в “Автогазови уредби”