кабели свещи - какви
-
- Автомобил:
- Двигател:
кабели свещи - какви
даите инфо какви кабели и какви свещи да си купя
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ето ти свещите http://www.brisk.biz/index.php?page=svicky_silver.html
А тук ще си подбереш за твоята кола според модел и тип на двигателя
http://www.brisk.biz/index.php?page=kat ... serie.html
За кабелите сум съгласен.
А тук ще си подбереш за твоята кола според модел и тип на двигателя
http://www.brisk.biz/index.php?page=kat ... serie.html
За кабелите сум съгласен.
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Айде аз ще ти кажа Бош! От 5 г. карам все с такива. За Тесла - нищо не знам освен, че са чешки с американски силикон правени. Сложих такива и свещи NGK на Форда на бъдещата тъща, щото на магазина ползвам голяма отстъпка и тези бахя най-евтини - комплект кабели 25 лв, свещите 2 лв парчето - с отстъпката. Па той Форд-ю върви и стях.
Иначе на всички има ментаци и то адски много. Така че квото и да вземеш все на късмет ще е (говоря за свещи и кабели).
Иначе на всички има ментаци и то адски много. Така че квото и да вземеш все на късмет ще е (говоря за свещи и кабели).
- zdravko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: кабели свещи - какви
Аз сложих свещи DENSO и не съжалявам, 40к км. им дават и си струват близо 40-те лева, дадени за тях, аз що се отнася до кабелите, и аз бях в голяма дилема до онзи ден, защото ми се наложи да сменя палец, капачка на делко и кабели.
Първите 2 неща взех на EPS, сумарно 17-тина лева, обаче за кабели на същата фирма в Евро 7 ми искаха 120 лева
и какви, какви, накрая намерих от вносителя на Megneti Marelli за 54 лв. комплекта, същите в Евро 7 бяха 78лв.
Даил са добри времето ще покаже, но засега не само че няма проблем, а и имам чувството, че колата е по-добре от преди. Старите бяха БЕРУ, но много износени и единия ми се разпадна в ръцете.
Първите 2 неща взех на EPS, сумарно 17-тина лева, обаче за кабели на същата фирма в Евро 7 ми искаха 120 лева

Даил са добри времето ще покаже, но засега не само че няма проблем, а и имам чувството, че колата е по-добре от преди. Старите бяха БЕРУ, но много износени и единия ми се разпадна в ръцете.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Re: кабели свещи - какви
zdravko написа:Аз сложих свещи DENSO и не съжалявам, 40к км. им дават...

Не така да няма дум-бам-трес-пук

Свещи - Бриск , NGK , Беру също са добри , НИКАК не препоръчвам Шампион... Бош и те - трудно се намират оригинални, за кабелите е същата работа.
Кабели - Тесла определено! Идеални кабели!!! Нито веднъж сега в дъждовете не ми припука тази кола! С бриск силвър съм и кабели Тесла (сини, силиконови), Теслите нямат и ментета , и на брискове още не съм попадал.
Върни се в “Автогазови уредби”