Та значи монтирах си газов инжекцион FOBOS, като с тороидална бутилка, нивомер на ключа ми излезе 1500 лева (все пак плащам като за 6 цилиндъра

1. Когато колта прехвърли на газ на място оборотите и са същите като на бензин, но когато работи на газ има по-големи вибрации на двигателя (това е само на място)! Дайте идея от какво може да е?
2. Установих, че ако газта е намаляла и е пред свършване при настъпване на по-високи обороти минава на бензин! Когато имам достатъчно газ няма никакъв проблем (пробвал съм го до над 5000 оборота но не до прекъсвач)! Та тук въпроса ми е дали всичко което описах в тази точка трябва да е така?
3. Първоначално ми бяха сложили газ за 10 лева и след като я изразходвах заредих догоре на ОМВ Бояна, като трябва да споделя, че газта от там мой ще излезе добра!!! Значи колата вървеше дота добре и разхода и беше 10 газ! Понеже тръгнах на море (и в момента Ви пиша от там де

Ами колеги засега това са ми впечатленията, като съм изминал около 550 километра на газ, като съм доволен! Ще Ви бъда благодарен ако някой сподели мнение по въпросите които отразих по-горе! ПОЗДРАВИ