:Ще видим. Като намеря време да отида за трети път при тях ще го мисля. Както го усещам проблемът се проявява след, като колата държи постоянна скорост и горивните инжектори са затворени(аз така го чувствам, компютърът в такъв момент предполагам отчита нулев разход) и се подаде леко газ. Примерно при движение по сравнително равен терен на автопилот почти винаги присецва по веднъж преди да поеме нормално. Жената вика при нея проблеми няма, ама тя е скарана и с автопилота и с плавното натискане на газта.
Значи зависи, как е направено ЕКУ на колата. ППХ е с някакъв праг на оборотите - примерно 1500 е при моята кола. Ако паднат под тези обороти - коефициентът вече не е 0 и се подава, макар и минимално, бензин през дюзите. Реално се получава лагване при теб, просто му трябва време на газовия компир да пусне газчицата след като си подал газ и се усеща като придърпване. Ако е така, както си мисля, много ще ми е интересно решението на този проблем. Реално, когато бензиновото време на газ е 0, какъвто и коефициент да сложи газаджията, на газовите инжектори пак ще е 0
Малко ъп. Минахме през процедурата "разкарване насам-натам по околомръсното", майсторите гледаха, чесаха, пипаха горивни карти, проблемът понамаля, обещаха да мислят още по въпроса и ми препоръчаха да си почистя дроселовата клапа, понеже въпросното задържане след ППХ се виждало на компа в по- малка степен и на бензин(не го усещам обаче). Та решението го отлагам /отново/, за някога, когато ми остане /отново/ повече свободно време...
П.П. Междувременно си купих ей тоя пепелник за вана и него НЕ възнамерявам да газифицирам