Емулатор ламбда сонда - Пловдив
Емулатор ламбда сонда - Пловдив
Колеги ,някой може ли да ми даде координати на проверен майстор в Пловдив, който да ми постави емулатор, щото ми писна вече да се разправям с ресети на компа.Колата е Vento 1.8 моноинжекция ABS мотор с газова Lovato с ел.изпарител и електронно превключване на газ-бензин.Компа ми трупа грешки след изминати всеки 300км.
-
- Автомобил:
- Двигател:
То нещата наистина не са кой знае колко сложни,ама много ментета емулатори имало на пазара(гаражни самоделки), та затова исках вашето съдействие за проверен такъв-просто някой който наскоро е правил същата интервенция на своята кола и е останал доволен - сигурен съм ,че има такива съфорумци!
Така,че моля Ви за по-конкретен отговор на зададения въпрос.
Така,че моля Ви за по-конкретен отговор на зададения въпрос.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Това на гърба на стенда за годишни технически прегледи ли е?
Миналата година минах там на годишен технически преглед, тогава още нямах газова,но видях на излизане от стенда за спирачките веднага в ляво имаше нещо за проверка на газови уредби.Чувал съм че навътре в двора имало и елкон но не съм ходил - пак ли от там се влиза за тоя майстор и къде по-точно в двора е(щото той не е малък хич)
Иначе тогава ходих в събота и всичко работеше,та дано и този майстор да работи в събота,щото аз друго свободно време нямам никакво:)
При този майстор дали ще има от тези емулатори с трите светодиода,които са описани като най-добри по-горе.
Миналата година минах там на годишен технически преглед, тогава още нямах газова,но видях на излизане от стенда за спирачките веднага в ляво имаше нещо за проверка на газови уредби.Чувал съм че навътре в двора имало и елкон но не съм ходил - пак ли от там се влиза за тоя майстор и къде по-точно в двора е(щото той не е малък хич)
Иначе тогава ходих в събота и всичко работеше,та дано и този майстор да работи в събота,щото аз друго свободно време нямам никакво:)
При този майстор дали ще има от тези емулатори с трите светодиода,които са описани като най-добри по-горе.
Върни се в “Автогазови уредби”