Здравейте, на кратко, ще изложа проблема който имам.
Колата пали на газ без проблем, минавам някоя кратка дестинация (6км примерно) и след като загася двигателя и пробвам да запаля пак върти но все едно не подава гориво, докато не пробвам 3,4 пъти с натискане не педала или не сменя на бензин. На бензин не ми се е случвало, но аз не я карам много така.
Другото е понякога след като изгася двигателя той продължава да работи все едно неизгорели газове (такова едно придърпващо и изнервящо), предполагам от кофти газ? или...
Много благодаря за помоща.
Проблем с палене и гаснене
- Rabbit
- Зайцевъд
- Автомобил: Audi
- Двигател: BAT 2005
аз имам друга идея - важи ако превключването ти е механично (тоест ти си го цъкаш на ръка), та:
при мен оставаше газ по тръбите и оттам се получаваше описания от теб ефект: пали трудно след като е работила и работи след гасене.
решението - при гасене си изключвах газта преди да угася колата.
при палене пусках газта със секунда закъснение. тоест давам на контакт , паля и в този момент вече пускам газта. работеше. вярно е, че малко повече стават операцийте и Зайка се затрудняваше.
при мен оставаше газ по тръбите и оттам се получаваше описания от теб ефект: пали трудно след като е работила и работи след гасене.
решението - при гасене си изключвах газта преди да угася колата.
при палене пусках газта със секунда закъснение. тоест давам на контакт , паля и в този момент вече пускам газта. работеше. вярно е, че малко повече стават операцийте и Зайка се затрудняваше.
- kapacitet
- Автомобил:
- Двигател:
Другото е понякога след като изгася двигателя той продължава да работи все едно неизгорели газове (такова едно придърпващо и изнервящо), предполагам от кофти газ? или...
Братле ,на мен ми правеше същия кофти номер ,затова й сложих един прекъсвач след изпарителя затварящ притока на газ .Аверчето ми обясни ,че при гасене ,топлия мотор засмуквал останалото количество газ и се получавали вторични детонации ,оттогава нямам проблем!!!!!!!!!!?!?!?!
Братле ,на мен ми правеше същия кофти номер ,затова й сложих един прекъсвач след изпарителя затварящ притока на газ .Аверчето ми обясни ,че при гасене ,топлия мотор засмуквал останалото количество газ и се получавали вторични детонации ,оттогава нямам проблем!!!!!!!!!!?!?!?!
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Автогазови уредби”