ЗА ГОЛФ 3
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ЗА ГОЛФ 3
ЗАЩО НА ГОЛФ 3, 1.6 ИНЖЕКЦИЯ, МОТОР АЕЕ, С ПЛАСТМАСОВИ КОЛЕКТОРИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛОЖИ ОБИКНОВЕНА ГАЗОВА УРЕДБА ДОРИ И С СИМУЛАТОРИ И ИМУЛАТОР
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
ero написа:МЕРСИ КОЛЕГА, СНОЩИ ЕДИН ПРИЯТЕЛ ГО ВИДЯХ С ШЕВРОЛЕТ 2004 ГОД С ПЛАСТМАСОВИ КОЛЕКТОРИ И СА МУ СЛОЖИЛИ ОБИКНОВЕНА С ИМУЛАТОРИ И СТИМУЛАТОР И СА ОСТАВИЛИ КЛАПА НА ФИЛТЪРА АКО ИЗБИЕ
не леж на тая страна слагат клапани и на всмукателния колектор, на филтъра, на плочката комбиниран, но гаранция Франция, тоз с шевролета не мога да го мисля ако счупи колектори

- mafiota
- Автомобил: Audi A6 C5
- Двигател: APU
Re: ЗА ГОЛФ 3
ero написа:ЗАЩО НА ГОЛФ 3, 1.6 ИНЖЕКЦИЯ, МОТОР АЕЕ, С ПЛАСТМАСОВИ КОЛЕКТОРИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛОЖИ ОБИКНОВЕНА ГАЗОВА УРЕДБА ДОРИ И С СИМУЛАТОРИ И ИМУЛАТОР
Ако пребавиш таим адванс процесор и стоп клапа, би трябвало да стане и с обикновена газова. Виждал съм Astra 1,6Eco tec 101 коня, с пласмасови колектори с обикновена газова , и си работи без проблеми!
- raicon
- Автомобил:
- Двигател:
zdrash написа:на кола с инжекцион да и сложиш карбуратор(обикновенна газова ) е едно много прогресивно решение и винаги ме е забавлявало
На кола за 4500-5000 лв да вкараш още 1300-1800лв.... малко безмислено според мен, ама всеки сам си решава

И преди е имало пълни инжекции, а газовите уредби "Газов инжекцион" се появиха масово по от скоро, и как мислите хората не са карали на газ ?

-
- Автомобил:
- Двигател:
raicon написа:zdrash написа:на кола с инжекцион да и сложиш карбуратор(обикновенна газова ) е едно много прогресивно решение и винаги ме е забавлявало
На кола за 4500-5000 лв да вкараш още 1300-1800лв.... малко безмислено според мен, ама всеки сам си решава
И преди е имало пълни инжекции, а газовите уредби "Газов инжекцион" се появиха масово по от скоро, и как мислите хората не са карали на газ ?
13000 км и се е изплатила.Аз минавам по 15К средно,за под 1 година се е изплатила.
- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
Едно сигане,пардон,ромче,се прибрало вечерта в палатката ,и казало на дрътио сиганин,пардон,ром: "Тате,днес спестих семдесе стинки!"
Дрътото козел му вика:"как така?",а малкото чаве отговаря:"тичах зад един торлей".
Старото мангал,пардон-ром,го ошамарил,и му вика :"другия път да тичаш след такси,бе, сиганин прост".
Друго няма да казвам за ползата и разликите между това,да дадеш 500 лв, да си скопиш колата,и да се притесняваш,че може да каже "Бау!" във най-неподходящия момент,и това да дадеш 800-900лв,и да караш спокойно,и колата да върви добре.
Дрътото козел му вика:"как така?",а малкото чаве отговаря:"тичах зад един торлей".
Старото мангал,пардон-ром,го ошамарил,и му вика :"другия път да тичаш след такси,бе, сиганин прост".
Друго няма да казвам за ползата и разликите между това,да дадеш 500 лв, да си скопиш колата,и да се притесняваш,че може да каже "Бау!" във най-неподходящия момент,и това да дадеш 800-900лв,и да караш спокойно,и колата да върви добре.
- raicon
- Автомобил:
- Двигател:
andro_ написа:raicon написа:zdrash написа:на кола с инжекцион да и сложиш карбуратор(обикновенна газова ) е едно много прогресивно решение и винаги ме е забавлявало
13000 км и се е изплатила.Аз минавам по 15К средно,за под 1 година се е изплатила.
Ами аз съм с обикновенна газова с ламбда контрол излезе ми ~600лв, карам по 1400-1500км месечно....
По твойте сметки кой по бързо ще я избие

Въпроса не е в избиването а в първоначалната инвестиция... нали уж все търсим икономия с теа АГУ-та

Ако ги имаш парите и не те бърка инвестицията, с две ръце подкрепям ГИ, ама ако ги нямаш.....

Успех в избора, каквото и да вземеш твое ще си е

Върни се в “Автогазови уредби”