цени LPG, изискване при пътуване в EU-индикация R6701

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
Aylan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

цени LPG, изискване при пътуване в EU-индикация R6701

Мнениеот Aylan » Чет 28 юни 2007 15:24

Всеки собственик на автомобил с бензинов двигател решил да премине към алтернативата газ пропан-бутан очаква да реализира икономии по отношение на разходите за гориво без да се безпокои за своята безопасност, независимо от това какво гориво използва в момента. Гарант за тази безопасност е високото качество и надеждност на продуктите с марка "LOV.TEC". Едно от многото предимства е наличието на предпазен изпускателен клапан на нивомера, с което отговаря на най-новите европейски изисквания за сигурност. Уредбата е с индикация R6701 изисквана при пътуване в страните от европейската общностал Там съм слагал газовата итрябва д амина на преглед и ми казаха че ако пътувам в чужбина+130лв з анов нивомер с такава индикация :roll:

www.argus.dir.bg/

Някой пътувал ли е в чужбина, че мисля да отскоча до Гърция и да не ми направят проблем а и мисля да съм на LPG - а някой има ли представа за цените на пропан-бутана в Европата и по-точно в Гърция.
Има ли достатъчно газстанции....

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Чет 28 юни 2007 15:30

В гърция газстанциите са малко. Иначе проблеми не са ми правили - никой не е гледал какво имам в багажника.

Виж тази тема, има полезна информация

Потребителски аватар
Aylan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

благодаря

Мнениеот Aylan » Чет 28 юни 2007 15:58

благодаря, не е обнедаждаващо, но все пак много ползна информацийка
(

Върни се в “Автогазови уредби”