LILO&STICH написа:леле,къв е бил тоя разход ве колега.Аз немога да изхарча повече от 9/100 с ръчканеTURL написа:тя ако свали разхода на газ при това вървене ще се радвам /13-14.5л/100км. градско/, а иначе карах и на бензин не открих разлика отпреди намаляването на въздуха
TURL написа:вчера закарах колата да я преслушат на газанализатор, че разхода голям! майстора настрои потенциометъра на моното и показателите и на газ и на бензин паднаха в нормите, също така ми позавъртя и тройника на газта, т.е. намали дебита и ми разправя качвай се сега ще харчи малко и ще върви добре, качвам се аз но колата няма мощност. та "разбирача" хвана и ми залепи лепенки на тръбата на въздушния филтър, да дърпа по малко въздух и колата тръгна както си трябва, та питането ми е на някой правили ли са таквиз пинизи и дали наистина разхода ще падне:?:![]()
а иначе си имам ламбда емулатор ако това има значение
![]()
![]()
![]()
TURL написа:нямаше как, всичко беше с пъти над нормата/според газанализатора/, засега колата върви доста добре и на газ и на бензин.
"майстора" се води диагностик а не газаджия, не, че го знам що за стока есъщия ми каза, че потенциометъра не ми е от VW и го позавъртя с цел да обедни малко сместа /беше МНОГО богата/, свещите бяха черни та черни
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта