Каква газова уредба да сложа на колата си ?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
TeMepyT
Автомобил:
Двигател:

Каква газова уредба да сложа на колата си ?

Мнениеот TeMepyT » Съб 21 юли 2007 16:35

Ами престраших се и аз най-накрая да слагам газова ,че на тези цени на бензина не може да се кара вече :x
Колата е VW Golf 3 1.8 Mi , ноември 92-ра. Кажете каква газова уредба би била най-удачна за този двигател ,а и търся нещо оптимално като цена/качество :)
Мерси за препоръките.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Съб 21 юли 2007 16:41

еми малко си объркал раздела :!:
Иначе ланди ренцо,брц ти препоръчвам и задължително да ти сложат реле за рестарт на компира

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Съб 21 юли 2007 17:19

Това е едното място, цената е 420лв с ДДС :
http://www.emo-gas.com/

0887594674-Жоро
Цената при него е 460лв

Газовите уредби, са на ЛОВАТО с гаранционен срок :wink:

Последна промяна от petko5 на Сря 07 ное 2007 21:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Съб 21 юли 2007 17:32

Турски волтран - 260 лв с бутилката нов, без монтажа. Няма да сбъркаш.

TeMepyT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот TeMepyT » Съб 21 юли 2007 17:44

Ами нов съм и мислех ,че в този раздел е най-правилно да я пусна темата. А иначе не ви питам за конкретни сервизи ,а за марки и модели на уредбите. Иначе съм от Харманли както си личи от профила ми.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Съб 21 юли 2007 18:05

TeMepyT написа:Ами нов съм и мислех ,че в този раздел е най-правилно да я пусна темата. А иначе не ви питам за конкретни сервизи ,а за марки и модели на уредбите. Иначе съм от Харманли както си личи от профила ми.
няама лошо де,напъстваме те :wink:

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Съб 21 юли 2007 18:18

TeMepyT написа:Ами нов съм и мислех ,че в този раздел е най-правилно да я пусна темата. А иначе не ви питам за конкретни сервизи ,а за марки и модели на уредбите. Иначе съм от Харманли както си личи от профила ми.

Сори Колега, нещо съм се объркал :oops: , помислих че си от София :oops: , после погледнах, че си от Харманли ( хубав град :wink: )

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Съб 21 юли 2007 20:33

Колега,вземи си Ловато.Аз си сложих на моя Голф,който също е мноинжекцион и съм много доволен,за сега.За турските АГУ-та за които по-горе ти споменават и аз се чудех,но разликата им е около 80лв.,така че мисля си че нетрябва да икономисваш такава сума,за сметка на качеството.Турските Волтран доколкото съм запознат са с изпарител Ловато(ако не се бъркам),но все пак са турски...
Успех при избора на АГУ

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Съб 21 юли 2007 20:39

италианска си вземи :arrow:

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Нед 22 юли 2007 10:01

da6o_amvr написа:Колега,вземи си Ловато.Аз си сложих на моя Голф,който също е мноинжекцион и съм много доволен,за сега.За турските АГУ-та за които по-горе ти споменават и аз се чудех,но разликата им е около 80лв.,така че мисля си че нетрябва да икономисваш такава сума,за сметка на качеството.Турските Волтран доколкото съм запознат са с изпарител Ловато(ако не се бъркам),но все пак са турски...
Успех при избора на АГУ

И кво като е турски? Италианските btw ги сглобяват в същия завод (за "Ловато" говорим. Всичко си е едно към едно, само дето е по-евтино и всички знаем защо - евтина работна ръка!

Последна промяна от The Red Guy на Нед 22 юли 2007 15:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Нед 22 юли 2007 14:59

Занимавам се с монтаж на АГУ и определено Ловато не ти го препоръчвам - пазара е наводнен с турски ментета , италиански вече почти няма на пазара... останалите турски марки поне са на качество , приравнено на цената (ментетата са на цена на истинки изпарители :D )

Мога да ти препоръчам БРЦ , Марини , Ланди-Ренцо

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Нед 22 юли 2007 15:15

Моите уважения, колега the_machine, ама Марини са най-големите боклуци. По-шибани изпарители не съм виждал (а и хората, с които контактувам, а те държат най-квалитетните сервизи за газови уредби в Русе).

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 22 юли 2007 19:46

The Red Guy написа:
da6o_amvr написа:Колега,вземи си Ловато.Аз си сложих на моя Голф,който също е мноинжекцион и съм много доволен,за сега.За турските АГУ-та за които по-горе ти споменават и аз се чудех,но разликата им е около 80лв.,така че мисля си че нетрябва да икономисваш такава сума,за сметка на качеството.Турските Волтран доколкото съм запознат са с изпарител Ловато(ако не се бъркам),но все пак са турски...
Успех при избора на АГУ

И кво като е турски? Италианските btw ги сглобяват в същия завод (за "Ловато" говорим. Всичко си е едно към едно, само дето е по-евтино и всички знаем защо - евтина работна ръка!

Колега може само аз да съм се объркал-няма да споря,но за мен всяка турска стока е уникален боклук-ако ще и по лиценз на НАСА да правят своите продукти.Това мое мнение е породено от факта,че всеки път когато съм пестил пари и съм пазарувал турски продукти,всеки път след това съм искал да се обеся :!: :!: :!: Без значени каква е стоката-от тенджери до домашни печки :!:
Но това е лично мнение и с него неискам да засегна абсолютно никой.Пак казвам-може аз да съм се объркал нещо

Върни се в “Автогазови уредби”