Ще има ли смисъл и колко горе долу ще излезне за такъв двг ?
Блъгодаря за помоща !

Ivo_ написа:И на мен ми харесва този мотор, но преки впечатления от него нямам. Не знам за кой двигател точно говориш, но 2.3 са два - единия 150 к.с., другия 170 к.с.
Моите впечатления, че винаги когато се заговори за сравняване на моторите за Г4 и Пасат 5, този двигател винаги се подценява. Чесно казано не знам защо? Повечето колеги твърдят, че вървял по-зле от 1.8Т, че горял повече от него. Но според мен това е при пряко сравнение с 1.8Т, а със сигурност си има и доста +сове и предимства, спрямо него и останалите двигатели.
Аз категорично съм решил, ако си взема Пасат 5.5 да е бензинов, и му се монтира веднага или газ или метан. Проблеми според мен няма да имаш. Но задължително газов(метанов) ижекцион.
Успех с избора!
icoico написа:Багажника на синхро е доста по малък от нормалния пасат.Раzход бенzин(z то на кредор не иzлиzа)8.5 до 11 иzвънградско според настроението,и доста лесно подминава 230km/h
Hacko написа:Аз съм с такъв двигател 2,3l V5 и газов инжекцион.Много съм доволен от колата и двигателя.Разхода ми градско на бензин е 11л/100км газ 12,5/100км извънградско е бензин 9л/100км на газ 10л/100км.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта