Здрвейте,
Първо искам да се извиня, че поствам тук питане за кола, която не е VW, но тъй като във форума на роувър потребителите са много малко и чакам вече 2-ри ден , а никой не ми отговаря ще се радвам да ме насочите и да ми дадете някакви съвети. все пак 3 години карах голф, много исках да карам пак голф, но нещата се развиха по друг начин и затова сега съм с роувър.
Преди седмица си взех ровер 200 1.4 16V 98 ма година. колата засега няма други проблеми освен едно много странно придърпване в по ниските обороти и това се случва рядко, но е факт. колата е с фабричен газов инжекцион и я карам на газ. От вчера взе и да мирише на газ и вече ме е страх да не стане някаква беля! От какво може да е този проблем? бихте ли ме насочили? още не съм сменил филтри, масло, ремък и ролки.
Да кажа също, че на бензин нямам проблеми и не се получава това придърпване!
Благодариа ви предварително!
Благодаря предварително!
проблем с газ.инжекцион
- realityman
- Автомобил:
- Двигател:
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- realityman
- Автомобил:
- Двигател:
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
The Red Guy написа:maistora_1 написа:Аз пък си мисля, че не е добре настроена и има богата смес
А защо смърди на газ - даже да е богата не трябва да мирише край мотора изобщо на газ!!!!!
при богата смес съм забелязвал, че мирише на газ, а сега защо при мотора - може някоя гарнитура на изпускателния колектор...
но е хубаво да се провери и за изпускане на газ от всяко едно съединение на у-бата.
- realityman
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Автогазови уредби”