Монтаж на АГУ - въпросчета

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Монтаж на АГУ - въпросчета

Мнениеот marianchev » Пет 21 сеп 2007 22:06

В понеделник ще слагам газова решено е вече, бутилката е турска Атикер 25 лт, която на 80% се пълни , т.е. 20 литра ефективен обем, изпарителя е електически италиански , марка не се сещам (не е Ланди...) , ще ми го монтира мой доверен човек , познат от много години и от 3-4 год. се занимава именно със газови уредби, парата ме устройва 360 вкл. монтаж във сервиза където бачка + някакви 15 лв за регистрация, тороид не става на тройката (плитко е мястото и се надига балатума).
Дилемата ми е къде да ми изведат зареждачката ?
той ми предложи долу в задната броня, обаче съм виждал снимки където пълначката е вкарана до резервоара под капачката ако се сещате, обаче ми искат допълнително 20 лв за това че било играчка, та да се посъветвам къде да ми изведат въпросната джаджа, ако може прикрепена със снимки за да имам по реална представа как ще стои :)

Сега се замислям по-сериозно за тороид, ама с колко ще ми вдигне нивото на багажника

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Пон 24 сеп 2007 21:59

да се трие, сложих си газовата вече ама никой нищо не каза тук :evil:

teoo
Автомобил:
Двигател:

теоо

Мнениеот teoo » Сря 10 окт 2007 14:08

Изчислено е че е най безопасно отвора за зареждане да е до отвора за бензин. а е и удобно-без снимка!

Върни се в “Автогазови уредби”