Имам следната молба - някой колега с В3 комби да премери диаметъра на легена за резервната гума в най-тясната му част.
Целта на това е че колата ми не е при мен а си купих бутилка за мястото на резервната гума (без да я меря).Та сега я гледам и се чудя дали ще стане.Нейните размери са 61см диаметър и 20см височина.На височина става (това го коментирах вече с един колега) ама незнам диаметъра дали е подходящ.Сондата е отвътре така че не пречи по никакъв начин и не нарушава диаметъра на бутилката.Продавача каза,че отговаря на 14 цолова резервна гума ама все пак....
Благодаря предварително!
Една молба към някой колега с В3 комби за един размер
Re: Една молба към някой колега с В3 комби за един размер
zfa159 написа:Имам следната молба - някой колега с В3 комби да премери диаметъра на легена за резервната гума в най-тясната му част.
Целта на това е че колата ми не е при мен а си купих бутилка за мястото на резервната гума (без да я меря).Та сега я гледам и се чудя дали ще стане.Нейните размери са 61см диаметър и 20см височина.На височина става (това го коментирах вече с един колега) ама незнам диаметъра дали е подходящ.Сондата е отвътре така че не пречи по никакъв начин и не нарушава диаметъра на бутилката.Продавача каза,че отговаря на 14 цолова резервна гума ама все пак....
Благодаря предварително!
Моята бутилка е на мястото на резервната гума и на нея пише 600х200 mm, бутилката е 43 л. събирал съм от 32 л - 41 л.

Успех
Върни се в “Автогазови уредби”