как да си регулирам газта от изпарителя към карбуратора?
- gacho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
на самия изпарител има една врътка , на изпаритела е една
обратно на часовниковата стрелка се качват оборотите
това е лесно и всеки трябва да може да го прави и може
нямам снимка на изпарител да ти покажа въпросната врътка
п.п. намерих , от лявата страна има такава врътка/меден цвят/
още един изпарител

обратно на часовниковата стрелка се качват оборотите
това е лесно и всеки трябва да може да го прави и може

нямам снимка на изпарител да ти покажа въпросната врътка
п.п. намерих , от лявата страна има такава врътка/меден цвят/

още един изпарител

- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
dlug написа:От тези врътки се регулира качеството на сместа. Така че ако се направи по слух има шанс колата да не върви добре и да харчи доста. Мое мнение е че трябва да се отиде на газанализатор, но да отбележа- с читав майстор
мисля че не си информиран добре , като ходих за реглаж газаджията ми каза това е за оборотите/аз знаех ама питах/ тези врътки са за оборотите не съм ги въртел 1 или 2 пъти и на доста коли съм ги въртел , разлика в вървежа и качество на сместа няма
качеството на сместа се регулира от друга врътка на мъткуча за газ към карбуратора който се разделя на два по малки мъркуча
/за плочката клапите/
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
G3 написа:dlug написа:От тези врътки се регулира качеството на сместа. Така че ако се направи по слух има шанс колата да не върви добре и да харчи доста. Мое мнение е че трябва да се отиде на газанализатор, но да отбележа- с читав майстор
мисля че не си информиран добре , като ходих за реглаж газаджията ми каза това е за оборотите/аз знаех ама питах/ тези врътки са за оборотите не съм ги въртел 1 или 2 пъти и на доста коли съм ги въртел , разлика в вървежа и качество на сместа няма
качеството на сместа се регулира от друга врътка на мъткуча за газ към карбуратора който се разделя на два по малки мъркуча
/за плочката клапите/
Може и да не съм информиран

Jerom написа:Моя в момента е "stargas" май е турски...до преди 1 година нямах никакви ядове с него
Старгаз по принцип е италианска фирма. Аз лично карам с такъв и съм доволен. По някое време почна да се прецаква лекичко (след около 100к км.), смених мембрани и заспа

- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
dlug написа:G3 написа:Jerom написа:Моя в момента е "stargas" май е турски...до преди 1 година нямах никакви ядове с него
Старгаз по принцип е италианска фирма. Аз лично карам с такъв и съм доволен. По някое време почна да се прецаква лекичко (след около 100к км.), смених мембрани и заспа
Дам верно е италиански.А от къде ад намера читави мембрани?Щото се замислям направо нов да купувам

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Jerom написа:Дам верно е италиански.А от къде ад намера читави мембрани?Щото се замислям направо нов да купувам
Аз ги взех едно време от един познат който ги внасяше, но затвори сервиза

Ако искаш виж тук http://stargas-bg.com/BG/Prices_bg.htm
Би трябвало да имат такива
Върни се в “Автогазови уредби”