Надявам се да получа необходимата информация и благодаря на отговорилите

ivonko написа:Колега, защо не харесаш първо двигателя, после колата? Ако е с пластмасови колектори - всмукателни, ще ти трябва газов инжекцион. На всички други се монтира и обикновена газова. Ако търсиш икономия, си вземи TDI.
Много вярно!doko написа:Скачай на 1.8 ABS 90 кс. или 1.8AAM 75 кс. Няма да сбъркаш !
В краен случай 1.4 или 1.6 като и двата си имат недостатъци.
Дизел и аз не бих взел щото нафтата е 2 лева и дори да харчи 5/100 пак с газта е по-евтино.
Плюс това по-скъпа подръжка и по-висока начална цена.
auubau написа:Много вярно!doko написа:Скачай на 1.8 ABS 90 кс. или 1.8AAM 75 кс. Няма да сбъркаш !
В краен случай 1.4 или 1.6 като и двата си имат недостатъци.
Дизел и аз не бих взел щото нафтата е 2 лева и дори да харчи 5/100 пак с газта е по-евтино.
Плюс това по-скъпа подръжка и по-висока начална цена.Аз лично препоръчвам за газифициране с обикновено газово 1,8 ABS 90к.с. Не е бегачка :Mr Green Fun (ееехх тез бегачки
) ама е добър двигател, има достатъчно мощност за нормално шофиране, по наклоните си проличава-рядко се налага да се връща на 4-та. Гори малко и на бензин и на газ. 1,4 е слабичък и като му се сложи газ поиздъхва малко.
\auubau написа:Колега това на мен ли и в какъв смисъл го каза? Стори ми си заядливо :hmmmm Нали видя че и аз съм със същия ДВГ и казах точно това, което и ти, но с други думи.joker написа:Да,да....
Не се притеснявай не съм се обидилjoker написа:\auubau написа:Колега това на мен ли и в какъв смисъл го каза? Стори ми се заядливо :hmmmm Нали видя че и аз съм със същия ДВГ и казах точно това, което и ти, но с други думи.joker написа:Да,да....
Извинявам се ако е прозвучало така....просто считам ,че някои неща са дори по-добри отколкото ги описваш....нямам много време-пиша набързо затова понякога звуча не така както съм го искал...извинявай още един път!!!!
![]()
![]()
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта